Zakelijk

 

Zakelijk

Zakelijke klanten willen een zakelijke behandeling toch?


Style4 heeft een B2B afdeling die verantwoordelijk is voor de afhandeling van al u business vragen en cases. Onze zakelijke B2B afdeling is beschikbaar voor verschillende activiteiten denk daarbij aan relatie geschenken, online deals, sponsoring, partnerschappen, affiliate overeenkomsten & advertenties.

Samenwerken is samen bouwen aan een toekomst.

Laten we samen de puzzelstukken leggen voor een langdurige samenwerking. Ons team bestaat uit gemotiveerde zelfstandige mensen met kennis en ervaring die openstaan voor zakelijke ideeën. We zoeken ondernemers met een goed idee die slagvaardig opereren zodat we gezamenlijk een doel kunnen bereiken en ervaringen, producten en diensten kunnen delen.


Think big, small steps to be great Grote ideeën worden gerealiseerd met kleine stappen. Bent u eigenaar van een fysieke winkel en denkt aan bereik zo groot als Nederland. Style 4 kan de oplossingen bieden door samen met u de kansen te benutten waarvoor u geen tijd of kennis heeft. Style 4 beschik over een groot netwerk en heeft de kennis om uw eigenshop te beheren zodat u toch dat bereik heeft zonder al de online zorgen.

Style 4 productaanbod, is jouw product ook onmisbaar?

Wij bij style 4 zijn altijd bezig om ons productaanbod zo veel mogelijk op de klant af te stemmen. Zijn er producten waarvan u als zakelijk expert vindt dat wij deze moeten toevoegen, overtuig dan ons Salesteam zodat binnenkort ook uw product online te vinden is.


Bloggen op Style4
Ben je blogger of wil je beginnen met bloggen. Wij zoeken bloggers voor het schrijven van artikelen en reviews van producten. Heb je interesse neem dan contact op met de zakelijke afdeling van Style4

Hoe neemt u contact op om zaken te doen? Als u wenst te reageren op ons prijzenbeleid, kunt u contact met ons opnemen
Per email: zakelijk@style4.nl
Per telefoon: 078 78 023 23
Per brief: Zwolseweg 45, 2994LB Barendrecht