Yves Saint Laurent (YSL) Yves Saint Laurent Touche Eclat All In One Glow Foundation B40 Sand

Yves Saint Laurent (YSL)

Yves Saint Laurent Touche Eclat All In One Glow Foundation B40 Sand


Bestelnummer:
178136

Barcode:
3614271943989

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
3 tot 10 Werkdagen

Productstatus:
Direct Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
30 ml
Normale prijs
€ 47.77
Aanbieding
35.83
Productinformatie
Yves Saint Laurent Touche Eclat All In One Glow Foundation B40 Sand

De eerste alles-in-een, hydraterende foundation voor een perfecte, frisse en stralende teint en een gemakkelijke, onberispelijke toepassing. De enige crème-in-water foundation van Yves Saint Laurent Beauté met 70% water voor een diepgaande hydratatie. De beste foundation van Yves Saint Laurent Beauté met een natuurlijke dekking, voor een gemakkelijke toepassing.

In elke situatie kan de YSL Beauté-vrouw haar huid in een oogwenk voorbereiden, dankzij een oplossing om haar stralend te maken waar ze ook gaat: Touche Éclat All-In-One Glow Foundation.

Haar geheim zit in de gloednieuwe samenstelling, een textuur die onmiddellijk hydrateert en een frisse teint geeft. Bij het contact met de huid, verandert de crèmeformule in water. De samenstelling met 70% water en hydraterende werkstoffen is zo gemakkelijk aan te brengen en in laagjes te gebruiken dat een spiegel niet meer nodig is. De dekking van een foundation, de langdurige hydratatie van een hydraterende verzorging die op de huid slechts een fijne nevel laat. Alles om de uitstraling van de teint te boosten. Zonder olie, zonder parelmoerdeeltjes en met een zonnebescherming SPF 23.
SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden