Yves Saint Laurent (YSL) Yves Saint Laurent Tatouage Couture Matte Stain 10 Carmin Statement

Yves Saint Laurent (YSL)

Yves Saint Laurent Tatouage Couture Matte Stain 10 Carmin Statement


Bestelnummer:
179519

Barcode:
3614271709431

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
3 tot 10 Werkdagen

Productstatus:
Direct Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
6 ml
Normale prijs
€ 39.14
Aanbieding
29.36
Productinformatie
Yves Saint Laurent Tatouage Couture Matte Stain 10 Carmin Statement

TATOUAGE COUTURE MATTE STAIN by Yves Saint Laurent Beauté brengt een nieuwe interpretatie van de tattootrend met een exclusieve formule voor rebelse lippen, zonder zichtbare lipsticklaag, alsof met inkt getatoeëerd. Een gang van onverschrokken kleuren die elk verbonden zijn met een eigen, diepe statement. Intense kleuren die bedoeld zijn om lang te houden met het gevoel dat er niets op de lippen zit.

Matter, intenser, met een hogere concentratie aan pigmenten, de ultra long wear-formule verenigt het ongelooflijke kleureffect met een extreem vederlicht gevoel op de lippen. De gloednieuwe, afgeschuinde applicator zorgt voor een nauwkeurige en gerichte toepassing. De kleur blijft de hele dag lang op de lippen. Van 's ochtends tot 's avonds en van 's avonds tot in de ochtend laat TATOUAGE COUTURE by Yves Saint Laurent Beauté zijn sublieme afdruk, voor lippen die goddelijk mooi zijn afgelijnd. In een enkel gebaar en gewoonweg mat.

Ultramodern en grafisch, de nieuwe beijzelde flacon laat het manifest van een kleur zien die u weldra niet meer zult kunnen missen.
SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden
    Andere producten van deze merklijn