Yves Saint Laurent (YSL) Yves Saint Laurent Mon Paris Eau de Parfum Set

Yves Saint Laurent (YSL)

Yves Saint Laurent Mon Paris Eau de Parfum Set


Bestelnummer:
179352

Barcode:
3614272136403

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
2 werkdagen

Productstatus:
Direct Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
2 stuks
Normale prijs
€ 100.50
Aanbieding
75.38
Productinformatie
 Yves Saint Laurent Mon Paris Eau de Parfum 50 ml Nu met GRATIS mini Rouge Volupté Shine N°49.

Laat u meeslepen door de duizelingwekkende liefde van Mon Paris, het vrouwelijke parfum van Yves Saint Laurent. Deze set bevat een Eau de Parfum 50ml in een elegante doos met een mini Rouge Volupté Shine N°49.

Mon Paris, ervaar een duizelingwekkende, waanzinnige liefde. Het Eau de Parfum voor vrouwen van Yves Saint Laurent nodigt uit om uzelf te verliezen in een duizelingwekkend Parijs. Deze geur zweeft tussen passie en vrijheid, tussen durf en vrouwelijkheid en verweeft het hypnotiserende akkoord van de datura-bloem en de intensiteit van een buitengewone patchoeli met de sensualiteit van witte muskus.

Mon Paris, het parfum voor vrouwen van de hartstochtelijke geliefden die de intensiteit van een waanzinnige liefde willen ervaren. Geïnspireerd op de vooruitstrevende en resoluut moderne stijl van de Yves Saint Laurent-vrouw, onthult de zwarte lavallière de elegantie van een flacon met diverse facetten. Het parfum van de hartstochtelijke geliefden die de intensiteit van een waanzinnige liefde willen ervaren.
SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden