Waarom shop ik veilig op Style 4?

Veilig winkelen met SSL

SSL wordt door ons gebruikt voor de beveiliging van de internetverbinding, zoals online aankopen, financiële transacties of het versturen van persoonsgegevens. Hierdoor zal alle informatie tijdens het transport vertrouwelijk blijven en niet leesbaar zijn door derden.


U herkent ssl aan het gesloten slotje en de https:// in de adresbalk. Zo ziet u dit bijvoorbeeld ook op de inlogpagina van uw bank. Uw recht 

Algemene voorwaarden die overeengekomen zijn met de Consumentenbond,
bedenktijd van 14 dagen. een veilige betaalomgeving, reactie op klachten binnen 24u, transparantie van wie wij zijn

U kunt een artikel retour melden binnen 14 dagen vanaf het moment van de melding, daarna heeft u 14 dagen om u pakket te retourneren . De termijn gaat in op de dag na ontvangst van uw bestelling. Het formulier modelformulier voor herroeping dient bij de retour zending aanwezig te zijn.

Het artikel dient voorafgaand retour gemeld worden per email via klanten@style4.nl

Bij beschadigingen een redelijke schadevergoeding inhouden/in rekening brengen vanwege de waardevermindering.Wij adviseren de verpakkingen van de artikelen minimaal gedurende 14 dagen te bewaren. Indien u de gehele bestelling retourneert krijgt het volledige aankoopbedrag met betaald de verzendkosten de heenzending teruggestort.

De pakbon of (kopie) factuur dient aanwezig te zijn in uw retourzending.


Garantie

Wanneer u producten online koopt hebben wij als bedrijf garantieverplichting onze producten moeten voldoen aan wat u als koper redelijkerwijs mag verwachten. U koopt bijvoorbeeld een warmte dekken bij Style 4 en na een paar keer gebruik is deze kapot. Voldoet dit product niet aan de redelijke verwachting van u als klant en zullen wij dit kosteloos herstellen of vervangen. Als klant heeft u de verantwoording dat u alleen defecten meldt die binnen de garantie vallen en niet zijn te wijten aan een defect door fout gebruik.Privacy

Als klant heeft u het recht op privacy, weet waar u aan toe bent. Wij verkopen geen gegevens door aan derde meer informatie hierover vind u in de Privancy Statement in de footer van de site.


Nog vragen?


Per email: klanten@style4.nl

Per telefoon: +31 (0) 180 700 233

Per brief: Lisbaan 15 2908 LN Capelle a/d Ijssel