Tiffany and Co. Tiffany and Co. Body Cream

Tiffany and Co.

Tiffany and Co. Body Cream


Bestelnummer:
177547

Barcode:
3614222402237

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
3 tot 10 Werkdagen

Productstatus:
Direct Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
150 ml
Normale prijs
€ 80.80
Aanbieding
60.60
Productinformatie
Tiffany & Co. een nieuw merk die we beschikbaar hebben in ons assortiment. 

Geschiedens
De in New York door Charles Lewis in 1837 opgerichte kleine winkel voor kwaliteitsgoederen was vanaf het begin af aan een succes onder de  high class vanwege de onbetwiste stijl, superieure kwaliteit en de innovatieve maar toch tijdloze ontwerpen. Gedurende zijn legansarische 180- jarige geschiedenis heeft Tiffany & Co. er consistent naar gestreefd in design vooruitstrevend te zijn, tot groot genoegen van zijn fans.

De Flacon
De glazen flacon van Tiffany & Co.- geur is geinspirireerd door de meest iconische geslepen diamanten van het huis.  De 128.45- karaat Tiffany Diamond- wellicht de zeldzaamste gele diamant ter wereld- terwijl de pure geometrische lijnen van de schouders de Lucida- geslepen diamanten verlovingsring het huis reflecteren.

Het Design 
Charles Lewis Tiffany verwierf een 287.42-karaat  in 1878 en werd geslepen in een kussenvorm van 128.54 karaat. Deze edelsteen is van onschatbare waarde en een van de belangrijkste gele diamanten ter wereld. Na ontwikkeling van deze diamand werd die geintroduceerd in 1999 na decianna van ontwikkeling. 

Hartnoten:
Irisbloem 

Geurnoten:
Sprankelend-Vert de Mandarine,
Kostbaar-Iris
Sensueel-Musk
Elegant-Patchouli

SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden