Swisscare Swisscare XL Eyelash Wimperserum

Swisscare

Swisscare XL Eyelash Wimperserum


Bestelnummer:
66411

Barcode:
7640152811418

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
1 a 2 Werkdagen

Productstatus:
Direct Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
5 ml
Normale prijs
€ 40.35
Aanbieding
19.95
Tips voor of bij dit product

Productinformatie

Swisscare XL Eyelash Serum voor zichtbaar langere wimpers in 4 tot 8 weken

Langere wimpers met Swisscare XL Eye Lash

Langere wimpers hebben de mogelijkheid om het gezicht transformeren, het verbeteren van je uiterlijk en het projecteren van een jeugdig imago. Lange, volle, mooie wimpers verbeteren niet alleen de functies van de haren, maar geeft ook een sexy verschijning voor een vrouwelijke aantrekkelijkheid.


Wanneer kan je Swisscare XL Eye Lash Gebruiken?
Lange, luxe wimpers en perfect gebogen wenkbrauwen verkondigen jeugd en aantrekkelijkheid voor zowel vrouwen als mannen en hebben lange tijd de handelsmerken van ware schoonheid. Voor iedereen die graag dat als resultaat wilt hebben is de XL EYELASH geschikt.

Resultaat
XL Eye Lash Serum maakt gebruik van revolutionaire wimper-verbeterende technologie verrijkt met natuurlijke extracten, vitaminen en complexe peptiden voor zichtbaar langer, voller, mooiere wimpers en wenkbrauwen in slechts 4-8 weken.

Wetenschap van Swisscare
Een anti-aging booster voor wimperhaar herstel, verlengende en conditionerende serum is verbeterd met vijf klinisch bewezen gepatenteerde technologieën voor het repareren en verbeteren van beschadigde wimpers en wenkbrauwen haren. Het serum is ook rijk aan vitaminen. Vitaminen werken aan de wimpers als een conditioner, ze zorgen voor meer kracht, minder breuk, en helpen het haar langer laten groeien. XL Eye Lash bevat ook geconcentreerde peptiden die te helpen de haardikte te verbeteren. De toevoeging van de nieuwste innovatie Capixyl ™ - een biomimetische peptide in combinatie met een rode klaver extract rijk aan biochanine A, biedt een effectieve bescherming tegen breuk en verdunning. Een innovatieve mix van krachtige anti - oxidanten, biotine en aminozuren rijk aan eiwit stimuleert de groei van de haarzakjes voor sterkere, dikkere en langere wimpers. Oplosbaar collageen bevordert het vasthouden van vocht het voeden van de wimpers.

Gebruik van  XL Eye Lash
Toe te passen als vloeibare eyeliner met de applicator borstel op de basis van de bovenste en onderste wimpers, van de binnenste naar de buitenste hoek. Volg dezelfde procedure voor de wenkbrauwen over het hele wenkbrauw gebied. Ogen moeten schoon zijn en vrij van make-up en / of crèmes vóór toepassing van het serum. Gebruik twee keer per dag, 's morgens en' s avonds voor het slapengaan. Zodra de gewenste resultaten worden bereikt, is het verstandig de XL Eye Lash te blijven gebruiken.
 Swisscare Huidverzorging
De innovatieve producten van SwissCare zijn ontwikkeld door experts uit Zwitserland en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

De unieke, probleemoplossende producten van SwissCare Cosmetics zijn beschermend, ondersteunen, corrigerend en verzorgend.

SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden