Swisscare Swisscare Night Care Cream

Swisscare

Swisscare Night Care Cream


Bestelnummer:
66410

Barcode:
7640152811463

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
2 werkdagen

Productstatus:
Beperkt Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
50 ml
Normale prijs
€ 59.59
Aanbieding
45.29
Productinformatie
NIGHTCARE is een sterk herstellende verjongende complex die huid ontgift en revitaliseert van alle dagelijkse blootstelling aan milieuverontreinigende stoffen. Het werkt terwijl u slaapt om natuurlijke huidvernieuwing te versnellen met een energieke en jeugdige liftend effect.

Voor wie
Ongeacht leeftijd kan de huid haar vermogen om te ontgiften verliezen daardoor zijn lijnen meer zichtbaar en ziet de teint ziet er dof uit met tekenen van vermoeidheid.

Resultaat
Hydratatie en gladheid wordt verhoogd terwijl de rimpeldiepte binnen 14 dagen zichtbaar verminderd. Regelmatig gebruik maakt de huid soepel, elastisch en stevig. De huid ziet er frisser en energieker uit bij het ontwaken met een jeugdige uitstraling.

Wetenschap
Deze geavanceerde moisturizer is verrijkt met drie klinisch bewezen technologieën, elk met een unieke actie voor uitgebreide huid reparatie en verjonging terwijl u slaapt. Een antioxidant complex helpt bij de bescherming van de huid matrix en neutraliseren vrije radicalen. Biologisch actieve peptiden versnellen de celvernieuwing, verbeteren de productie van collageen om de verschijning van diepe rimpels te verminderen. Drievoudige verstevigende werking beschermt en versterkt de huidstructuur voor ultieme verjonging en anti-rimpel bescherming. Gepatenteerde technologie werkt om natuurlijke ondersteuning de huidstructuur, het verhogen van stevigheid, levendigheid en de toon weer op te bouwen voor gladdere, jongere, stralende huid.

Toepassing
Breng de crème elke avond aan op een schone, droge huid het gebruik van een na reiniging en tonic voor het slapen gaan. Kan alleen gebruikt worden of in combinatie met een Swisscare product.
 Swisscare Huidverzorging
De innovatieve producten van SwissCare zijn ontwikkeld door experts uit Zwitserland en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

De unieke, probleemoplossende producten van SwissCare Cosmetics zijn beschermend, ondersteunen, corrigerend en verzorgend.

SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden