Swisscare Swisscare Hand Intense Anti-Aging Hand Cream

Swisscare

Swisscare Hand Intense Anti-Aging Hand Cream


Bestelnummer:
66417

Barcode:
7640152810282

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
1 a 2 Werkdagen

Productstatus:
Direct Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
100 ml
Normale prijs
€ 25.20
Aanbieding
19.15
Productinformatie
HANDINTENSE is een geconcentreerde en uiterst effectieve anti-aging handcrème. De crème bevat een hoge dosis voedende, hydraterende en herstellende ingrediënten die zorgen voor een betere en voortdurende celvernieuwing, waardoor de handen er gladder, strakker en jonger uitzien.

HANDINTENSE is rijk aan krachtige antioxidanten, die bekend staan om hun beschermende eigenschappen tegen UV-straling en vrije radicalen, welke schadelijk zijn voor de huid. De crème vermindert de zichtbaarheid van pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en hyperpigmentatie, zonder dat er gebruik gemaakt wordt van veelal schadelijke chemicaliën.

HANDINTENSE bevat een actief peptidecomplex dat zorgt voor regeneratie van de huid. De huid krijgt een zachte peeling, waardoor de textuur van de handen wordt hersteld. Celdeling wordt gestimuleerd, zodat littekens zichtbaar reduceren en het herstel van wondjes wordt bevorderd. De peptiden stimuleren de versteviging van de aderwanden; verouderingstekenen zoals blauwe adertjes en oneffenheden op de handen worden aanzienlijk verminderd. De elasticiteit van uw huid verbetert door het stimulerend effect op de productie van collageen. Rimpels verdwijnen en de huid krijgt haar stevigheid en egale teint terug.

Voor Wie
Voor de huid die tekenen van veroudering vertoont en een intensieve verzorging nodig heeft voor het verkrijgen van zachte handen met een egale teint.

Resultaat
De huid van de handen wordt mooi egaal en krijgt haar stevigheid terug. Door het regenererende effect krijgt de huid van de handen haar natuurlijke egale teint terug.

Wetenschap
HANDINTENSE bevat een krachtig antioxidant, dat bekend staat om zijn beschermende eigenschappen tegen UV-straling en vrije radicalen1,2. De productie van collageen wordt gestimuleerd, de elasticiteit verbeterd en de huid krijgt haar stevigheid terug3.

HANDINTENSE egaliseert de huid en vermindert de zichtbaarheid van pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en hyperpigmentatie, zonder gebruik te maken van chemische ingrediënten4. Regeneratie van de huid wordt geactiveerd en dode huidcellen worden verwijderd door middel van een zachte peeling. Mede door de stimulerende werking op de celdeling, zal de zichtbaarheid van littekens verminderen en de genezing van wondjes worden gestimuleerd. De diepgaande werking van HANDINTENSE zorgt ervoor dat aderwanden worden versterkt, waardoor de zichtbaarheid van zogenaamde blauwe en rode aderen zal verminderen.

Gebruik
Voor een optimale verzorging tweemaal daags aanbrengen, bij voorkeur in de ochtend en avond. De crème is geschikt voor elk huidtype, is zacht en wordt snel door de huid opgenomen.

 Swisscare Huidverzorging
De innovatieve producten van SwissCare zijn ontwikkeld door experts uit Zwitserland en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

De unieke, probleemoplossende producten van SwissCare Cosmetics zijn beschermend, ondersteunen, corrigerend en verzorgend.

SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden