Swisscare Swisscare Decolcare

Swisscare

Swisscare Decolcare


Bestelnummer:
66416

Barcode:
7640152810275

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
2 werkdagen

Productstatus:
Beperkt Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
50 ml
Normale prijs
€ 50.45
Aanbieding
25.22
Productinformatie
DECOLCARE is een revolutionaire crème met wetenschappelijk bewezen anti-verouderingsingrediënten die de huid van uw decolleté en hals intensief verzorgen en de elasticiteit en textuur van deze gevoelige huid herstellen. De crème heeft een bewezen anti-rimpelwerking tegen verticale en diepe rimpels in het decolleté en zorgt voor een aanzienlijke vermindering van de dichtheid en diepte van rimpels.

DECOLCARE bevat een 100% natuurlijk extract die uw teint egaler maakt en oneffenheden in uw huid doet vervagen. De aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur -dit zijn de bouwstenen van onze huid- wordt bevorderd.

DECOLCARE bevat een uniek algenextract dat de afweer van vrije radicalen versterkt en uw DNA beschermt. Het tekort aan huideigen lipiden wordt aangevuld, de huid en rimpels opgevuld en het vochtgehalte geoptimaliseerd. Het resultaat is een stralend en elegant decolleté.

Voor Wie
Voor de rijpere huid, die intensieve verzorging, verjonging en versteviging nodig heeft. De crème is geschikt voor alle huidtypen, ook voor de gekleurde of getinte huid.

Resultaat
De elasticiteit en textuur van de huid verbeterd en de huid krijgt haar elegante, jeugdige uitstraling terug.


Wetenschap
DECOLCARE bevat een unieke extract dat de afweer van vrije radicalen versterkt en het DNA van de huid beschermt. Het tekort aan huideigen lipiden wordt aangevuld en het vochtgehalte in de opperhuid wordt geoptimaliseerd. Hyaluronzuur zorgt voor een gezonde, intensief gehydrateerde huid. De crème richt zich ook op het herstellen van de elasticiteit en het bestrijden van een vermoeide huid. De aanmaak van collageen wordt gestimuleerd, waardoor de huid wordt verstevigd1.

DECOLCARE bevat een wetenschappelijk bewezen effectief uniek peptide met anti-rimpel werking en een 100% natuurlijke stof die de teint egaliseert en oneffenheden vervaagt en voorkomt2,3.

Gebruik
Eenmaal daags licht inmasseren, bij voorkeur in de avond, op de schone, droge huid van het decolleté en de hals.
 Swisscare Huidverzorging
De innovatieve producten van SwissCare zijn ontwikkeld door experts uit Zwitserland en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

De unieke, probleemoplossende producten van SwissCare Cosmetics zijn beschermend, ondersteunen, corrigerend en verzorgend.

SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden