Swisscare Swisscare Day Care SPF 20 Cream

Swisscare

Swisscare Day Care SPF 20 Cream


Bestelnummer:
66409

Barcode:
7640152811456

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
3 tot 10 Werkdagen

Productstatus:
In bestelling
In winkelwagen
Inhoud:
50 ml
Normale prijs
€ 59.59
Aanbieding
45.29
Productinformatie
Ontworpen voor ultieme hydratatie en bescherming van alle schadelijke invloeden van buitenaf met krachtige anti-aging technologie die diep werken op cellulair niveau met een totale verstevigende en liftende effect.

Voor wie
Voor de huid die volledige bescherming nodig heeft van alle schadelijke invloeden van buitenaf en de leeftijdscontrole. Dit is een alles in een oplossing voor de dagelijkse zorg met SPF 20. Als u vandaag en morgen een sterker en gezonder uitziende huid wilt, dan is dit het product voor u.

Resultaat
Day-Care is een multi-level beschermende dagelijkse moisturizer die beschermt tegen cel veroudering, schadelijke invloeden van buitenaf en zichtbaar opnieuw zorgt voor een mooie en stevigere huid. Het helpt te vernieuwen, een jeugdige uitstraling te geven en verzacht de verschijning van fijne lijntjes en rimpels. Met SPF 20, het is de perfecte voorbereiding voor een vlekkeloze make-up applicatie.

Wetenschap
Deze geavanceerde dagverzorging met SPF 20 beschermt direct en hydrateert de huid en versnelt de celvernieuwing voor een frisser en meer stralend jeugdige huid met een verhoogde helderheid. Deze powerboost innovatie bevat drie geavanceerde technologieën elk met een unieke anti-aging, huid herstellen en verstevigende werking. Het omvat klinisch bewezen intelligent en zeer selectieve peptide dat een natuurlijk communicatieproces bevordert binnen de huid om de productie van collageen in de diepe matrix te stimuleren. Natuurlijk zeewier extract werkt aan glycation die een verbluffende teint verbetering geeft. Gepatenteerde technologie zorgt voor zijn natuurlijke collageen van de huid, helpt bij het beschermen en herstellen rimpels en verhoogt weefsel stevigheid. Een drievoudige verstevigende werking voller wordt fijne lijntjes, hydrateert, vernieuwt en versterkt de huid met een liftend effect.

Toepassing

Breng de crème elke ochtend aan op een schone, droge huid na het gebruik van een reiniging en tonic. Kan alleen gebruikt worden of in combinatie met een Swisscare product. 
 Swisscare Huidverzorging
De innovatieve producten van SwissCare zijn ontwikkeld door experts uit Zwitserland en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

De unieke, probleemoplossende producten van SwissCare Cosmetics zijn beschermend, ondersteunen, corrigerend en verzorgend.

SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden