Swisscare Swisscare Cosmetics Cleansing Tonic

Swisscare

Swisscare Cosmetics Cleansing Tonic


Bestelnummer:
66407

Barcode:
7640152811432

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
3 tot 10 Werkdagen

Productstatus:
In bestelling
In winkelwagen
Inhoud:
200 ml
Normale prijs
€ 30.25
Aanbieding
22.99
Productinformatie
Swisscare Cosmetics Cleansing Tonic is een verfrissende en verhelderende tonic met een diep reinigende en hydraterende werking.Een onmisbare overgang tussen reiniging en verzorging. De tonic ondersteunt de natuurlijke pH waarde van de huid en bereidt de huid optimaal voor op het aanbrengen van de dag- of nachtcrème.

Breng de reinigingstonic van Swisscare voor een grondige reiniging van de huid ‘s ochtends en ‘s avonds aan na de reinigingsmelk. Doe de tonic op een wattenschijfje en dep het zachtjes op het gezicht en de hals. Dit is een goede voorbereiding voor uw huid om het maximale te halen uit de andere producten van SwissCare.

Perfection Peptide P3 versnelt de aanmaak van nieuwe cellen voor een frissere en heldere huid. Het zorgt voor een optimale behandeling door middel van een lichte scrub. Biomimetische tripeptide stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen en verwijdert vuil uit de poriën, voor een gelijkmatige en zuivere huid.
 Swisscare Huidverzorging
De innovatieve producten van SwissCare zijn ontwikkeld door experts uit Zwitserland en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

De unieke, probleemoplossende producten van SwissCare Cosmetics zijn beschermend, ondersteunen, corrigerend en verzorgend.

SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden