Alessandro Alessandro Striplac French Manicure Starters Kit

Alessandro

Alessandro Striplac French Manicure Starters Kit

Beoordeling van: 2 klanten

3/5


Bestelnummer:
70051

Barcode:
4025087785219

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
2 werkdagen

Productstatus:
Beperkt Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
1 stuks
Normale prijs
€ 121.15
Aanbieding
96.94
Productinformatie

Alessandro's Striplac Starter Kit-French 

Eindelijk lanceert Striplac, wereldwijd de uniekste
nagellak ooit, deze lang verwachte starter kit.


De Starter Kit French vormt de perfecte basis voor de Striplac UV-French-manicure. Het bevat alle belangrijke tools voor perfect gelakte French-nagels met UV-nagellak.

inhoud:
1. Peel-off verwijderen
2. Zonder oplosmiddel / aceton
3. Houdt zich tot 10 dagen
4. 60 sec. onder LED uitharden - geen droogtijd
5. Gloss tot de laatste dag
6. Krasbestendig - geen splijten
7. Beschermt & verstevigt de nagel
8. Eenvoudig aanbrengen

U hoeft nooit meer naar de nagelstyliste, met deze starter kit van Striplac heeft u uw eigen nagelstudio thuis, in slechts 30 minuten creëert uzelf French Manicure nagels. Ook kunt u met deze Striplac Starter Kit andere nagellak kleuren uitproberen.Starter Kit

 Over Striplac


Welkom bij de lakrevolutie van het jaar!

Bij de wereldwijd unieke nagellak, die veel langer houdt dan doorsnee lak, die niet afbladert en geen enkel oplosmiddel of nagellakremover ter verwijdering nodig heeft. Striplac wordt gewoon losgetrokken, wanneer de kleur verwisseld moet worden. Toch is Striplac een nagellak en geen folie! En: eenmaal losgetrokken, is de natuurlijke nagel daaronder gezond en onbeschadigd. Wat zich als lakwonder voor lijkt te doen, is een baanbrekende technologie van alessandro International. Ontdek de spannendste uitvinding sinds het bestaan van nagellak. Hoor bij de eersten die Striplac aanbieden en verkopen. 

Starterskit
De Starter Kit bevat alle belangrijke producten die uw klant nodig heeft om de nagels perfect te kunnen lakken met Striplac. Klein en compact, deze set past in elke badkamer en is ook onderweg een handige begeleider, omdat geen oplosmiddel nodig is. Eenmaal voorzien van een Starter Kit, kan men verdere lakkleuren en producten uit het Striplac-aanbod daaraan toevoegen. U zult uw klant vaker zien dan u zich kunt voorstellen. Met Striplac raakt men namelijk zowat ‚verslaafd‘ aan gelakte nagels. Bovendien: De aantrekkelijke nagelstyling maakt ook anderen nieuwsgierig. Dat betekent voor u en uw studio vele potentiële nieuwe klanten!


Stiplac Kleuren
Van de meest actuele roodnuances tot de Nude-tinten van vandaag de dag. Passend bij iedere look en elke stemming. Het bijzondere daarbij: Striplac laat zich door zijn romige consistentie heerlijk eenvoudig aanbrengen. Dat is dus het perfecte lakken, ook voor beginners.


Stiplac toebehoren
Wij bieden u aanvullende nagellaktoebehoren, waarmee uw nageldesign nog eenvoudiger lukt.

AlessandroSocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
2 beoordelingen

50

0

0

0

50

Likes van Facebook vrienden
    Andere producten van deze merklijn