Sisley Paris Sisley Super Soin Solaire Facial Sun Care SPF 50+

Sisley Paris

Sisley Super Soin Solaire Facial Sun Care SPF 50+


Bestelnummer:
140564

Barcode:
3473311682123

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
1 a 2 Werkdagen

Productstatus:
Binnenkort Voorradig
Pre Order Now!
Inhoud:
40 ml
Normale prijs
€ 153.52
Aanbieding
115.14
Productinformatie
Sisley Super Soin Solaire Facial Sun Care SPF 50+

De huid is goed beschermd tegen de zon en behoudt zijn jonge en vitale uitstraling.

Dit product wordt aanbevolen bij de eerste blootstelling aan de zon, voor de lichte of extreem lichtgevoelige huid die een hoge beschermingsfactor vereist en in het algemeen voor de huid die wordt blootgesteld aan een felle zon of extreme omstandigheden (tropen, gletsjers, enz.).

Super Ecran Solaire SPF 50 + UVA is een echt zonverzorgingsproduct dat optimale bescherming biedt tegen uva- en uvb-straling en de huid diep hydrateert.
Dankzij het speciale uva- en uvb-filtercomplex, de etherische oliën (marjolein en salie) en de natuurlijke botanische extracten (bloemkelk van de lampionplant, komkommer, karitéboter) helpt Super Ecran Solaire SPF 50 + UVA de huid effectief te beschermen tegen de schadelijke straling van de zon.

Uva- en uvb-filters, geselecteerd vanwege hun krachtige werking, gaan de schadelijke effecten van uv-straling tegen en bieden een zeer hoge bescherming zonder de huid te beschadigen.
Filtert de schadelijke straling die verantwoordelijk is voor vroegtijdige huidveroudering.
Voorkomt dehydratatie als gevolg van de zon.
De huid blijft soepel, glad en goed gehydrateerd.
Vloeibare, niet-vette emulsie*, kleurloos na het aanbrengen. Laat een zijdezacht beschermend laagje achter op de huid.
 Over Sisley Paris
Sisley Paris Merk Logo

De producten van Sisley worden pas op de markt gebracht nadat in een langdurig onderzoeksproces voldoende is bewezen dat het product veilig is en doet wat het belooft.


Sisley staat bekend om zijn expertise op het gebied van huidverzorging voor gezicht en lichaam. Het complete productassortiment omvat producten voor alle huidtypes en huidbehoeften, van make-up removers, hydraterende producten en anti-aging producten, zonnebrand crèmes en haarverzorgingsproducten, etc. Daarom kiest het merk er ook voor om de producten selectief te distribueren, om zijn klanten deskundig advies te kunnen bieden.


Sisley Cosmetica
Uw make-up is de hele dag in contact met uw huid. Om de huid te hydrateren, comfort te bieden en beter bestand te maken tegen schadelijke invloeden van buitenaf, heeft Sisley onder het nauwlettende oog van Isabelle d'Ornano een innovatieve lijn high-end make-up ontwikkeld op basis van de huidverzorgingsexpertise van het bedrijf.

Met deze zeer complete make-uplijn van Sisley kunt u niet alleen creatief zijn met kleur, maar wordt uw huid ook nog eens verzorgd. De lijn heeft een prachtig helder kleurenpallet met verschillende effectieve en voelbare texturen en is ontwikkeld op basis van de meest geavanceerde technologieën (gecoate en gemicroniseerde pigmenten, compactpoeder, etc.).

Sisley Creatief met Geuren
Met deze zeer complete make-uplijn van Sisley kunt u niet alleen creatief zijn met kleur, maar wordt uw huid ook nog eens verzorgd. De lijn heeft een prachtig helder kleurenpallet met verschillende effectieve en voelbare texturen en is ontwikkeld op basis van de meest geavanceerde technologieën (gecoate en gemicroniseerde pigmenten, compactpoeder, etc.).

Een Familiebedrijf
In 1976 richtte de idealistische ondernemer Hubert d'Ornano Sisley op vanuit een vernieuwend idee: door middel van technologische innovatie wilde hij de beste onderdelen van planten en etherische oliën selecteren om die te kunnen gebruiken in schoonheidsproducten. Onder zijn leiding en dankzij de inzet van zijn medewerkers is Sisley in iets minder dan veertig jaar uitgegroeid tot een van de meest prestigieuze bedrijven in de internationale high-end cosmeticasector.
Zijn vrouw, Isabelle d'Ornano, die hem vanaf het begin terzijde heeft gestaan, houdt zich met name bezig met de productontwikkeling en het merkimago. Daarnaast zijn ook twee van hun kinderen al meer dan twintig jaar werkzaam binnen het bedrijf: Philippe d'Ornano is de CEO van Sisley en Christine d'Ornano is als Vice-President verantwoordelijk voor de marketingstrategie en staat aan het hoofd van de vestiging in Groot-Brittannië.SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden