Sisley Paris Sisley Super Soin Solaire Facial Sun Care SPF 30

Sisley Paris

Sisley Super Soin Solaire Facial Sun Care SPF 30


Bestelnummer:
163927

Barcode:
3473311682161

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
2 werkdagen

Productstatus:
Direct Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
60 ml
Normale prijs
€ 179.78
Aanbieding
134.84
Productinformatie
Sisley Super Soin Solaire Facial Sun Care SPF 30

De ideale huidbescherming voor een geleidelijke bruining en een egale goudbruine gloed die lang aanhoudt.

Gegarandeerde bescherming tegen uva- en uvb-straling. Ideaal voor een huid die gemakkelijk bruin wordt.

Facial Sun Cream* is een echte verzorgende zonbescherming die de huid niet alleen beschermt tegen zonnebrand, maar ook hydrateert.
De speciale uva- en uvb-filters, etherische oliën (marjolein en salie), natuurlijke plantenextracten (bloemkelk van de lampionplant, komkommer en karité) zorgen ervoor dat de Facial Sun Cream:
De schadelijke straling filtert die vroegtijdige huidveroudering veroorzaakt.
De beschermende laag van de huid stimuleert en de natuurlijke bescherming tegen zonlicht verbetert.
Dehydratie als gevolg van de zon voorkomt.

Vermijd blootstelling op het moment dat de zon het felst is. Als u toch de zon in moet, draag dan beschermende kleding.
Zonnebrand is gevaarlijk, vooral voor kinderen.
 Over Sisley Paris
Sisley Paris Merk Logo

De producten van Sisley worden pas op de markt gebracht nadat in een langdurig onderzoeksproces voldoende is bewezen dat het product veilig is en doet wat het belooft.


Sisley staat bekend om zijn expertise op het gebied van huidverzorging voor gezicht en lichaam. Het complete productassortiment omvat producten voor alle huidtypes en huidbehoeften, van make-up removers, hydraterende producten en anti-aging producten, zonnebrand crèmes en haarverzorgingsproducten, etc. Daarom kiest het merk er ook voor om de producten selectief te distribueren, om zijn klanten deskundig advies te kunnen bieden.


Sisley Cosmetica
Uw make-up is de hele dag in contact met uw huid. Om de huid te hydrateren, comfort te bieden en beter bestand te maken tegen schadelijke invloeden van buitenaf, heeft Sisley onder het nauwlettende oog van Isabelle d'Ornano een innovatieve lijn high-end make-up ontwikkeld op basis van de huidverzorgingsexpertise van het bedrijf.

Met deze zeer complete make-uplijn van Sisley kunt u niet alleen creatief zijn met kleur, maar wordt uw huid ook nog eens verzorgd. De lijn heeft een prachtig helder kleurenpallet met verschillende effectieve en voelbare texturen en is ontwikkeld op basis van de meest geavanceerde technologieën (gecoate en gemicroniseerde pigmenten, compactpoeder, etc.).

Sisley Creatief met Geuren
Met deze zeer complete make-uplijn van Sisley kunt u niet alleen creatief zijn met kleur, maar wordt uw huid ook nog eens verzorgd. De lijn heeft een prachtig helder kleurenpallet met verschillende effectieve en voelbare texturen en is ontwikkeld op basis van de meest geavanceerde technologieën (gecoate en gemicroniseerde pigmenten, compactpoeder, etc.).

Een Familiebedrijf
In 1976 richtte de idealistische ondernemer Hubert d'Ornano Sisley op vanuit een vernieuwend idee: door middel van technologische innovatie wilde hij de beste onderdelen van planten en etherische oliën selecteren om die te kunnen gebruiken in schoonheidsproducten. Onder zijn leiding en dankzij de inzet van zijn medewerkers is Sisley in iets minder dan veertig jaar uitgegroeid tot een van de meest prestigieuze bedrijven in de internationale high-end cosmeticasector.
Zijn vrouw, Isabelle d'Ornano, die hem vanaf het begin terzijde heeft gestaan, houdt zich met name bezig met de productontwikkeling en het merkimago. Daarnaast zijn ook twee van hun kinderen al meer dan twintig jaar werkzaam binnen het bedrijf: Philippe d'Ornano is de CEO van Sisley en Christine d'Ornano is als Vice-President verantwoordelijk voor de marketingstrategie en staat aan het hoofd van de vestiging in Groot-Brittannië.SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden