Sisley Paris Sisley Sisleya Supremya La Nuit - Le Grand Soin Anti-Age

Sisley Paris

Sisley Sisleya Supremya La Nuit - Le Grand Soin Anti-Age

Beoordeling van: 1 klanten

5/5


Bestelnummer:
60062

Barcode:
3473311540003

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
3 tot 10 Werkdagen

Productstatus:
Direct Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
50 ml
Normale prijs
€ 636.30
Aanbieding
477.23
Productinformatie

Supremÿa la nuit - Le Grand Soin anti-âge - Supremÿa at Night


Een nachtverzorging die alle huidverouderings- verschijnselen herstelt en de huid zichtbaar jonger maakt.

Supremÿa, de nieuwste Supreme Skin Care van Sisley, maakt gebruik van de allernieuwste ontdekkingen op het gebied van chronobiologie en genetica om de genetisch geprogrammeerde huidveroudering* te vertragen voor een zichtbaar jongere huid. Supremÿa werkt 's nachts op het moment dat het celvernieuwingsproces in volle gang is om de huid te helpen de natuurlijke herstel- mechanismen te herstellen en er weer jong uit te zien.

Het belangrijkste ingrediënt van de formule, Phyto-Complex LC12 (concentraat met een werkingsduur van 12 uur), gepatenteerd door Sisley**, is een krachtige combinatie van 4 plantaardige werkstoffen die:

De levensduur van cellen verlengen*.

De kwaliteit van cellen herstellen* door het zelfherstellend vermogen van de cellen te stimuleren.

Bij laboratoriumtests op huidmonsters (explantaten) werden spectaculaire resultaten geboekt: de levensduur werd meer dan verdubbeld en het zelfherstellend vermogen en de beschermingscapaciteit waren significant verbeterd 

Supremÿa biedt het gemak van een crème en de krachtige werking van een serum en moet in de huid worden ingemasseerd zodat de werkstoffen geleidelijk kunnen worden opgenomen. De fantastische textuur is zacht en sensorieel en tegelijkertijd licht, glad en rijk.


Elke nacht herstelt Supremÿa de overdag opgelopen schade en bereidt de crème de huid voor op een nieuwe dag.

In 2 maanden herstelt de crème eerder opgelopen schade.
De diep verjongende werking is zichtbaar aan de buitenkant.
Uw gezicht voelt steviger en gladder en straalt weer.
De huid wordt geregenereerd.
Elke nacht opnieuw wordt de toekomst van de huid geoptimaliseerd: de genetisch geprogrammeerde huidveroudering wordt teruggedraaid, terwijl het DNA wordt beschermd*.
De huid blijft langer jong. 


Toepassing:
's Avonds aanbrengen op het gezicht, de hals en het decolleté. Zacht inmasseren totdat de crème volledig is geabsorbeerd. Supremÿa is geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige.
Niet-comedogeen. De huidtolerantie is getest onder dermatologisch toezicht. Natuurlijk geparfumeerd, met de geur van de werkstoffen.

's Ochtends de beschermende dagverzorging All Day All Year aanbrengen om de werking van Supremÿa te versterken.

 Over Sisley Paris
Sisley Paris Merk Logo

De producten van Sisley worden pas op de markt gebracht nadat in een langdurig onderzoeksproces voldoende is bewezen dat het product veilig is en doet wat het belooft.


Sisley staat bekend om zijn expertise op het gebied van huidverzorging voor gezicht en lichaam. Het complete productassortiment omvat producten voor alle huidtypes en huidbehoeften, van make-up removers, hydraterende producten en anti-aging producten, zonnebrand crèmes en haarverzorgingsproducten, etc. Daarom kiest het merk er ook voor om de producten selectief te distribueren, om zijn klanten deskundig advies te kunnen bieden.


Sisley Cosmetica
Uw make-up is de hele dag in contact met uw huid. Om de huid te hydrateren, comfort te bieden en beter bestand te maken tegen schadelijke invloeden van buitenaf, heeft Sisley onder het nauwlettende oog van Isabelle d'Ornano een innovatieve lijn high-end make-up ontwikkeld op basis van de huidverzorgingsexpertise van het bedrijf.

Met deze zeer complete make-uplijn van Sisley kunt u niet alleen creatief zijn met kleur, maar wordt uw huid ook nog eens verzorgd. De lijn heeft een prachtig helder kleurenpallet met verschillende effectieve en voelbare texturen en is ontwikkeld op basis van de meest geavanceerde technologieën (gecoate en gemicroniseerde pigmenten, compactpoeder, etc.).

Sisley Creatief met Geuren
Met deze zeer complete make-uplijn van Sisley kunt u niet alleen creatief zijn met kleur, maar wordt uw huid ook nog eens verzorgd. De lijn heeft een prachtig helder kleurenpallet met verschillende effectieve en voelbare texturen en is ontwikkeld op basis van de meest geavanceerde technologieën (gecoate en gemicroniseerde pigmenten, compactpoeder, etc.).

Een Familiebedrijf
In 1976 richtte de idealistische ondernemer Hubert d'Ornano Sisley op vanuit een vernieuwend idee: door middel van technologische innovatie wilde hij de beste onderdelen van planten en etherische oliën selecteren om die te kunnen gebruiken in schoonheidsproducten. Onder zijn leiding en dankzij de inzet van zijn medewerkers is Sisley in iets minder dan veertig jaar uitgegroeid tot een van de meest prestigieuze bedrijven in de internationale high-end cosmeticasector.
Zijn vrouw, Isabelle d'Ornano, die hem vanaf het begin terzijde heeft gestaan, houdt zich met name bezig met de productontwikkeling en het merkimago. Daarnaast zijn ook twee van hun kinderen al meer dan twintig jaar werkzaam binnen het bedrijf: Philippe d'Ornano is de CEO van Sisley en Christine d'Ornano is als Vice-President verantwoordelijk voor de marketingstrategie en staat aan het hoofd van de vestiging in Groot-Brittannië.SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
1 beoordelingen

100

0

0

0

0

Likes van Facebook vrienden
    Andere producten van deze merklijn