Sisley Paris Sisley Sisleya Concentre Eclat Anti-Age

Sisley Paris

Sisley Sisleya Concentre Eclat Anti-Age


Bestelnummer:
58587

Barcode:
3473311505002

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
3 tot 10 Werkdagen

Productstatus:
In bestelling
In winkelwagen
Inhoud:
30,0 ml
Normale prijs
€ 404.00
Aanbieding
303.00
Productinformatie

Sisleÿa Radiance Anti-Aging Concentrate

Helpt de natuurlijke glans van de huid te herstellen voor een jongere uitstraling.

Om er jong uit te zien, is het belangrijk dat de huid straalt en egaal is. Sisleÿa Radiance Anti-Aging Concentrate is daarom speciaal ontwikkeld om de huid in zijn geheel weer te laten stralen:

Een gladde, stralende huid:
Het huidoppervlak reflecteert zo'n 10% van het licht dat wordt opgevangen. De overige 90% dringt direct door in de huid en zorgt ervoor dat deze weer gaat stralen.

Voor optimale reflectie of refractie van het licht moet het huidoppervlak glad en schoon zijn en moet de hoornlaag dun genoeg zijn om het licht door te laten.
Sisleÿa Radiance Anti-Aging Concentrate bevat een nog nooit eerder gebruikte combinatie van planten en vitaminen (extract van de bloem van de cactusvijg en vitamine-A-palmitaat) die de huid ontvankelijker maakt voor licht en de celvernieuwing helpt te stimuleren.

Een frisse teint is kenmerkend voor een jonge huid:
Om het 'blozende effect' van een jonge, stralende huid te behouden, moet de bloedcirculatie in de huid dicht en goed gestructureerd blijven.
Een combinatie van etherische oliën (lavendel, geranium en palissander) helpt de normale gezonde gloed van de huid te herstellen.

Een egale huid en minder zichtbare pigmentvlekken:
Naarmate we ouder worden, leidt de afname van het aantal melanocyten tot het ontstaan van pigmentvlekken als gevolg van plaatselijke hyperpigmentatie. Om dit proces tegen te gaan, zijn 3 effecten gecombineerd om:
 • De aanmaak van 'zwarte' melanine te reguleren (extract van de bloem van de Oostindische kers, witte mulberry en scutellaria)
 • De negatieve effecten van vrije radicalen op de melanineproductie te bestrijden (extract van de bloemkelk van de lampionplant).
 • De huid sterk te kalmeren om de impact van ontstekingsprocessen op de stimulatie van de melanogenese tot een minimum te beperken (extract van witte marrubium).

Al na slechts 4 weken uitzonderlijke resultaten:
 • De teint ziet er stralender, frisser en helderder uit.
 • Pigmentvlekken zijn duidelijk minder zichtbaar en de huid ziet er egaal, glad en glanzend uit. Voor een jongere uitstraling.

Toepassing
's Ochtends en 's avonds aanbrengen op het gezicht, de hals en het decolleté.
Geschikt voor alle huidtypes.
Vermijd blootstelling aan de zon zonder een beschermende crème voor optimale resultaten.

Actieve ingrediënten:
 • Bloemkelk van de lampionplant:beschermt tegen vrije radicalen
 • Oostindische kers:verheldert
 • Cactusvijg:stimuleert de celvernieuwing
 • Palissander(olie):stimuleert de doorbloeding
 • Geranium(olie):zuivert
 • Lavendel(olie):zuivert, kalmeert
 • Witte marrubium:kalmeert, ontstekingsremmend
 • Witte mulberry:verheldert het gelaat, remt tyrosinase
 • Scutellaria:remt tyrosinase, verheldert het gelaat
 • Vitamine A:regenereert
 Over Sisley Paris
Sisley Paris Merk Logo

De producten van Sisley worden pas op de markt gebracht nadat in een langdurig onderzoeksproces voldoende is bewezen dat het product veilig is en doet wat het belooft.


Sisley staat bekend om zijn expertise op het gebied van huidverzorging voor gezicht en lichaam. Het complete productassortiment omvat producten voor alle huidtypes en huidbehoeften, van make-up removers, hydraterende producten en anti-aging producten, zonnebrand crèmes en haarverzorgingsproducten, etc. Daarom kiest het merk er ook voor om de producten selectief te distribueren, om zijn klanten deskundig advies te kunnen bieden.


Sisley Cosmetica
Uw make-up is de hele dag in contact met uw huid. Om de huid te hydrateren, comfort te bieden en beter bestand te maken tegen schadelijke invloeden van buitenaf, heeft Sisley onder het nauwlettende oog van Isabelle d'Ornano een innovatieve lijn high-end make-up ontwikkeld op basis van de huidverzorgingsexpertise van het bedrijf.

Met deze zeer complete make-uplijn van Sisley kunt u niet alleen creatief zijn met kleur, maar wordt uw huid ook nog eens verzorgd. De lijn heeft een prachtig helder kleurenpallet met verschillende effectieve en voelbare texturen en is ontwikkeld op basis van de meest geavanceerde technologieën (gecoate en gemicroniseerde pigmenten, compactpoeder, etc.).

Sisley Creatief met Geuren
Met deze zeer complete make-uplijn van Sisley kunt u niet alleen creatief zijn met kleur, maar wordt uw huid ook nog eens verzorgd. De lijn heeft een prachtig helder kleurenpallet met verschillende effectieve en voelbare texturen en is ontwikkeld op basis van de meest geavanceerde technologieën (gecoate en gemicroniseerde pigmenten, compactpoeder, etc.).

Een Familiebedrijf
In 1976 richtte de idealistische ondernemer Hubert d'Ornano Sisley op vanuit een vernieuwend idee: door middel van technologische innovatie wilde hij de beste onderdelen van planten en etherische oliën selecteren om die te kunnen gebruiken in schoonheidsproducten. Onder zijn leiding en dankzij de inzet van zijn medewerkers is Sisley in iets minder dan veertig jaar uitgegroeid tot een van de meest prestigieuze bedrijven in de internationale high-end cosmeticasector.
Zijn vrouw, Isabelle d'Ornano, die hem vanaf het begin terzijde heeft gestaan, houdt zich met name bezig met de productontwikkeling en het merkimago. Daarnaast zijn ook twee van hun kinderen al meer dan twintig jaar werkzaam binnen het bedrijf: Philippe d'Ornano is de CEO van Sisley en Christine d'Ornano is als Vice-President verantwoordelijk voor de marketingstrategie en staat aan het hoofd van de vestiging in Groot-Brittannië.SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden