Sisley Paris Sisley Pinceau Poudre Libre - Loose Powder Brush

Sisley Paris

Sisley Pinceau Poudre Libre - Loose Powder Brush


Bestelnummer:
58847

Barcode:
3473311800039

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
3 tot 10 Werkdagen

Productstatus:
In bestelling
In winkelwagen
Inhoud:
1 ml
Normale prijs
€ 55.05
Aanbieding
41.29
Productinformatie

Dankzij de vorm en specifieke lengte van de haren kan make-up eenvoudig en snel worden aangebracht in het gehele gezicht.


Dankzij de zeer zachte, fijne en ultrasoepele natuurlijke haren kan los poeder eenvoudig en licht worden aangebracht.

Creëer een breed scala aan make-uplooks, van heel natuurlijk tot wat zwaarder aangezet.

Beautytips
  • Voor een natuurlijke make-uplook: Veeg de kwast licht over het poeder en verwijder het teveel aan poeder door op de rug van de hand te tikken. Strijk het poeder vervolgens met cirkelbewegingen op het gezicht, van het midden van het gezicht naar buiten toe.
  • Voor een zwaarder aangezette make-uplook:  Breng het poeder aan met de Puff van Sisley en veeg het teveel aan poeder weg met de kwast.

Onderhoud van de kwast
Was de kwast regelmatig uit met een milde zeep of shampoo. Goed uitspoelen.
Gebruik een handdoek om de kwast droog te deppen. Niet wringen.

Aan de lucht laten drogen en uit de buurt van hittebronnen houden.

Schud de kwast als deze droog is goed uit om de het natuurlijke volume te herstellen.
 Over Sisley Paris
Sisley Paris Merk Logo

De producten van Sisley worden pas op de markt gebracht nadat in een langdurig onderzoeksproces voldoende is bewezen dat het product veilig is en doet wat het belooft.


Sisley staat bekend om zijn expertise op het gebied van huidverzorging voor gezicht en lichaam. Het complete productassortiment omvat producten voor alle huidtypes en huidbehoeften, van make-up removers, hydraterende producten en anti-aging producten, zonnebrand crèmes en haarverzorgingsproducten, etc. Daarom kiest het merk er ook voor om de producten selectief te distribueren, om zijn klanten deskundig advies te kunnen bieden.


Sisley Cosmetica
Uw make-up is de hele dag in contact met uw huid. Om de huid te hydrateren, comfort te bieden en beter bestand te maken tegen schadelijke invloeden van buitenaf, heeft Sisley onder het nauwlettende oog van Isabelle d'Ornano een innovatieve lijn high-end make-up ontwikkeld op basis van de huidverzorgingsexpertise van het bedrijf.

Met deze zeer complete make-uplijn van Sisley kunt u niet alleen creatief zijn met kleur, maar wordt uw huid ook nog eens verzorgd. De lijn heeft een prachtig helder kleurenpallet met verschillende effectieve en voelbare texturen en is ontwikkeld op basis van de meest geavanceerde technologieën (gecoate en gemicroniseerde pigmenten, compactpoeder, etc.).

Sisley Creatief met Geuren
Met deze zeer complete make-uplijn van Sisley kunt u niet alleen creatief zijn met kleur, maar wordt uw huid ook nog eens verzorgd. De lijn heeft een prachtig helder kleurenpallet met verschillende effectieve en voelbare texturen en is ontwikkeld op basis van de meest geavanceerde technologieën (gecoate en gemicroniseerde pigmenten, compactpoeder, etc.).

Een Familiebedrijf
In 1976 richtte de idealistische ondernemer Hubert d'Ornano Sisley op vanuit een vernieuwend idee: door middel van technologische innovatie wilde hij de beste onderdelen van planten en etherische oliën selecteren om die te kunnen gebruiken in schoonheidsproducten. Onder zijn leiding en dankzij de inzet van zijn medewerkers is Sisley in iets minder dan veertig jaar uitgegroeid tot een van de meest prestigieuze bedrijven in de internationale high-end cosmeticasector.
Zijn vrouw, Isabelle d'Ornano, die hem vanaf het begin terzijde heeft gestaan, houdt zich met name bezig met de productontwikkeling en het merkimago. Daarnaast zijn ook twee van hun kinderen al meer dan twintig jaar werkzaam binnen het bedrijf: Philippe d'Ornano is de CEO van Sisley en Christine d'Ornano is als Vice-President verantwoordelijk voor de marketingstrategie en staat aan het hoofd van de vestiging in Groot-Brittannië.SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden