Sisley Paris Sisley Phyto-Svelt Global Soin amincissant intensif

Sisley Paris

Sisley Phyto-Svelt Global Soin amincissant intensif


Bestelnummer:
61779

Barcode:
3473311664006

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
3 tot 10 Werkdagen

Productstatus:
In bestelling
In winkelwagen
Inhoud:
200 ml
Normale prijs
€ 165.64
Aanbieding
124.23
Productinformatie

Intensieve afslankende behandeling tegen ongewenste rondingen en hardnekkige cellulitis.

Phyto-Svelt Global is een intensieve afslankende behandeling die dankzij een unieke combinatie van krachtige werkstoffen cellulitis op alle fronten tegengaat*.
Deze werkstoffen verminderen vetophopingen die tot cellulitis leiden, blokkeren de ontwikkeling van nieuwe vetcellen, gaan weefselopbouw tegen en houden water vast. Dit maakt de huid gladder, het figuur slanker en geeft een licht gevoel aan de benen.

Een nieuwe afslankmethode die op drie niveaus effect heeft*:

1. Reguleert de doorstroming van adipocyten.
Om een sinaasappelhuid te voorkomen werkt een combinatie van werkstoffen aan de mechanismen die verantwoordelijk zijn voor de opslag en afbraak van vetophopingen in cellen:
  • Een cocktail van vetreducerende werkstoffen (sinaasappelbloesemextract, cafeïne en cedrol) stimuleert de vetafbraakmechanismen om de vetafbraak te verbeteren.
  • Extract van korianderzaad en sinaasappelpit, werkstoffen die vetophopingen verwijderen en het transport van lipiden naar adipocyten vertragen.

2. Vertraagt de vorming van nieuwe vetcellen (adipogenese)

Blokkeert de aanmaak van nieuwe adipocyten om het figuur slanker te maken:
  • Lotusbladextract, stimuleert de werking van het gen dat de adipogenese kan beperken.

3. Bestrijdt de vetopbouw in het weefsel en houdt water vast.
Vernauwing van de bloedvaten zorgt ervoor dat de bloedcirculatie vertraagt, wat in zenuwvezels tot een stekende pijn kan leiden.
  • Bepaalde plantenextracten verminderen plaatselijke zwellingen en stimuleren drainage van het weefsel (sinaasappelbloesemextract).
  • Karitéboter, koolzaadolie en etherische oliën van rozemarijn, salie, lavendel en marjolein voeden en revitaliseren de huid.

Het resultaat:
De huid is gehydrateerd.**
Sojaextract verbetert de elasticiteit van de huid, herstelt de veerkracht en elasticiteit van de huid voor een geheel nieuwe uitstraling.

Phyto-Svelt Global zorgt direct na het aanbrengen voor een gevoel van frisheid en welzijn en geeft een licht gevoel in de benen.
Elke dag wordt de cellulitis zichtbaar minder en worden de heupen, dijen en buik slanker. Het lichaam wordt opnieuw in model gebracht en het figuur wordt slanker.

Toepassing:
Er is een professionele techniek ontwikkeld door een specialist op het gebied van lymfedrainage.

Breng het product twee keer per dag aan op de te behandelen gebieden (taille, buik, heupen, dijen, billen) en masseer het product in totdat het volledig is geabsorbeerd.

1) Dijen
- Breng de crème met strijkende bewegingen aan en strijk het product met beide handen afwisselend uit van de knieën tot de heupen. Masseer de huid met krachtige, gladstrijkende bewegingen om de circulatie te stimuleren. (Indien nodig kan deze stap ook op de armen worden toegepast.)
Pak de dij met twee handen vast en oefen vanaf de onderkant van de dij tot aan de bovenkant sterke druk uit om de drainage te stimuleren.

2) Buik en billen:
- Met cirkelbewegingen met de palm van de hand inmasseren. Werk vanaf het midden naar buiten en daarna rondom de heupen.

Lichte, frisse, zijdezachte emulsie die tijdens het inmasseren helemaal in de huid trekt. Wordt snel door de huid geabsorbeerd, waarna de huid zacht en comfortabel aanvoelt. U kunt zich na het inmasseren vrijwel meteen aankleden.
 Over Sisley Paris
Sisley Paris Merk Logo

De producten van Sisley worden pas op de markt gebracht nadat in een langdurig onderzoeksproces voldoende is bewezen dat het product veilig is en doet wat het belooft.


Sisley staat bekend om zijn expertise op het gebied van huidverzorging voor gezicht en lichaam. Het complete productassortiment omvat producten voor alle huidtypes en huidbehoeften, van make-up removers, hydraterende producten en anti-aging producten, zonnebrand crèmes en haarverzorgingsproducten, etc. Daarom kiest het merk er ook voor om de producten selectief te distribueren, om zijn klanten deskundig advies te kunnen bieden.


Sisley Cosmetica
Uw make-up is de hele dag in contact met uw huid. Om de huid te hydrateren, comfort te bieden en beter bestand te maken tegen schadelijke invloeden van buitenaf, heeft Sisley onder het nauwlettende oog van Isabelle d'Ornano een innovatieve lijn high-end make-up ontwikkeld op basis van de huidverzorgingsexpertise van het bedrijf.

Met deze zeer complete make-uplijn van Sisley kunt u niet alleen creatief zijn met kleur, maar wordt uw huid ook nog eens verzorgd. De lijn heeft een prachtig helder kleurenpallet met verschillende effectieve en voelbare texturen en is ontwikkeld op basis van de meest geavanceerde technologieën (gecoate en gemicroniseerde pigmenten, compactpoeder, etc.).

Sisley Creatief met Geuren
Met deze zeer complete make-uplijn van Sisley kunt u niet alleen creatief zijn met kleur, maar wordt uw huid ook nog eens verzorgd. De lijn heeft een prachtig helder kleurenpallet met verschillende effectieve en voelbare texturen en is ontwikkeld op basis van de meest geavanceerde technologieën (gecoate en gemicroniseerde pigmenten, compactpoeder, etc.).

Een Familiebedrijf
In 1976 richtte de idealistische ondernemer Hubert d'Ornano Sisley op vanuit een vernieuwend idee: door middel van technologische innovatie wilde hij de beste onderdelen van planten en etherische oliën selecteren om die te kunnen gebruiken in schoonheidsproducten. Onder zijn leiding en dankzij de inzet van zijn medewerkers is Sisley in iets minder dan veertig jaar uitgegroeid tot een van de meest prestigieuze bedrijven in de internationale high-end cosmeticasector.
Zijn vrouw, Isabelle d'Ornano, die hem vanaf het begin terzijde heeft gestaan, houdt zich met name bezig met de productontwikkeling en het merkimago. Daarnaast zijn ook twee van hun kinderen al meer dan twintig jaar werkzaam binnen het bedrijf: Philippe d'Ornano is de CEO van Sisley en Christine d'Ornano is als Vice-President verantwoordelijk voor de marketingstrategie en staat aan het hoofd van de vestiging in Groot-Brittannië.SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden
    Andere producten van deze merklijn