Sisley Paris Sisley Lotion aux Resines Tropicales

Sisley Paris

Sisley Lotion aux Resines Tropicales


Bestelnummer:
55909

Barcode:
3473311071002

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
3 tot 10 Werkdagen

Productstatus:
In bestelling
In winkelwagen
Inhoud:
125 ml
Normale prijs
€ 67.67
Aanbieding
50.75
Productinformatie

Een Lotion met Tropical Resins die is ontwikkeld om de vette en gecombineerde huid te zuiveren.

Lotion with Tropical Resins bevat benzoë, wierook en mirre met zuiverende en astringerende eigenschappen.

Bij regelmatig gebruik zorgt dit product voor een duidelijk verbeterde uitstraling van de vette huid:
  • Reguleert de talgafscheiding.
  • Verwijdert onzuiverheden in de huid.
  • Trekt verwijde poriën samen.
  • Matteert en zuivert de huid.

Toepassing
Lotion with Tropical Resins met een wattenschijfje aanbrengen op de grondig gereinigde huid van het gezicht en de hals of alleen op de T-zone.

Extra aandacht besteden aan probleemgebieden.

Lotion with Tropical Resins kan ook plaatselijk worden gebruikt op eventuele mee-eters. Gebruik hiervoor een wattenstaafje.

Bij gebruik 's ochtends zorgt deze lotion ervoor dat uw make-up gedurende de dag beter blijft zitten.

Actieve ingrediënten:
  • Klit:helpt te zuiveren
  • Bakbanaan:zuivert, verzacht
  • Tropisch hars (mirre, wierook, benzoë):zorgt voor balans, zuivert
 Over Sisley Paris
Sisley Paris Merk Logo

De producten van Sisley worden pas op de markt gebracht nadat in een langdurig onderzoeksproces voldoende is bewezen dat het product veilig is en doet wat het belooft.


Sisley staat bekend om zijn expertise op het gebied van huidverzorging voor gezicht en lichaam. Het complete productassortiment omvat producten voor alle huidtypes en huidbehoeften, van make-up removers, hydraterende producten en anti-aging producten, zonnebrand crèmes en haarverzorgingsproducten, etc. Daarom kiest het merk er ook voor om de producten selectief te distribueren, om zijn klanten deskundig advies te kunnen bieden.


Sisley Cosmetica
Uw make-up is de hele dag in contact met uw huid. Om de huid te hydrateren, comfort te bieden en beter bestand te maken tegen schadelijke invloeden van buitenaf, heeft Sisley onder het nauwlettende oog van Isabelle d'Ornano een innovatieve lijn high-end make-up ontwikkeld op basis van de huidverzorgingsexpertise van het bedrijf.

Met deze zeer complete make-uplijn van Sisley kunt u niet alleen creatief zijn met kleur, maar wordt uw huid ook nog eens verzorgd. De lijn heeft een prachtig helder kleurenpallet met verschillende effectieve en voelbare texturen en is ontwikkeld op basis van de meest geavanceerde technologieën (gecoate en gemicroniseerde pigmenten, compactpoeder, etc.).

Sisley Creatief met Geuren
Met deze zeer complete make-uplijn van Sisley kunt u niet alleen creatief zijn met kleur, maar wordt uw huid ook nog eens verzorgd. De lijn heeft een prachtig helder kleurenpallet met verschillende effectieve en voelbare texturen en is ontwikkeld op basis van de meest geavanceerde technologieën (gecoate en gemicroniseerde pigmenten, compactpoeder, etc.).

Een Familiebedrijf
In 1976 richtte de idealistische ondernemer Hubert d'Ornano Sisley op vanuit een vernieuwend idee: door middel van technologische innovatie wilde hij de beste onderdelen van planten en etherische oliën selecteren om die te kunnen gebruiken in schoonheidsproducten. Onder zijn leiding en dankzij de inzet van zijn medewerkers is Sisley in iets minder dan veertig jaar uitgegroeid tot een van de meest prestigieuze bedrijven in de internationale high-end cosmeticasector.
Zijn vrouw, Isabelle d'Ornano, die hem vanaf het begin terzijde heeft gestaan, houdt zich met name bezig met de productontwikkeling en het merkimago. Daarnaast zijn ook twee van hun kinderen al meer dan twintig jaar werkzaam binnen het bedrijf: Philippe d'Ornano is de CEO van Sisley en Christine d'Ornano is als Vice-President verantwoordelijk voor de marketingstrategie en staat aan het hoofd van de vestiging in Groot-Brittannië.SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden
    Andere producten van deze merklijn