Sisley Paris Sisley Hydra Flash Formule Intense

Sisley Paris

Sisley Hydra Flash Formule Intense


Bestelnummer:
56234

Barcode:
3473311626004

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
1 a 2 Werkdagen

Productstatus:
Direct Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
60,0 ml
Normale prijs
€ 167.16
Aanbieding
125.37
Productinformatie

Een diep hydraterend bad speciaal voor de vochtarme huid.

Dankzij de krachtige formule met natuurlijke moleculen, natuurlijke botanische extracten (rijst, sesam) en etherische oliën (marjolein, palissander, enz.) die zijn geselecteerd vanwege hun vermogen om de celcohesie sterk te verbeteren en de vochtbinding tussen de bovenste huidlagen te stimuleren, biedt Hydra-Flash Intensive Formula een krachtige en langdurig hydraterende werking.
 • Herstelt snel de frisse uitstraling van de huid.
 • Op de middellange termijn worden de gezichtskenmerken zichtbaar gladder en neemt de elasticiteit van de huid toe.
Toepassing
Hydra-Flash Formule Intensive in een dikke laag aanbrengen op de grondig gereinigde huid van het gezicht en de hals.
Na 10 minuten eventuele restanten wegvegen met een tissue. Niet met water afspoelen.

Hydra-Flash kan zo vaak als nodig worden gebruikt, zelfs meerdere dagen na elkaar.

Actieve ingrediënten:
 • Gingko Biloba:stimuleert de doorbloeding, bestrijdt vrije radicalen
 • Palissander(olie):stimuleert de doorbloeding
 • Marjolein(olie):stimuleert
 • Jioh:hydrateert, revitaliseert
 • Rijst:
 • Sesam:hydrateert, herstructureert
 • Rode wingerd:stimuleert de doorbloeding
 • Vitamine E:bestrijdt vrije radicalen
 • Vitamine F:hydrateert, regenereert
 Over Sisley Paris
Sisley Paris Merk Logo

De producten van Sisley worden pas op de markt gebracht nadat in een langdurig onderzoeksproces voldoende is bewezen dat het product veilig is en doet wat het belooft.


Sisley staat bekend om zijn expertise op het gebied van huidverzorging voor gezicht en lichaam. Het complete productassortiment omvat producten voor alle huidtypes en huidbehoeften, van make-up removers, hydraterende producten en anti-aging producten, zonnebrand crèmes en haarverzorgingsproducten, etc. Daarom kiest het merk er ook voor om de producten selectief te distribueren, om zijn klanten deskundig advies te kunnen bieden.


Sisley Cosmetica
Uw make-up is de hele dag in contact met uw huid. Om de huid te hydrateren, comfort te bieden en beter bestand te maken tegen schadelijke invloeden van buitenaf, heeft Sisley onder het nauwlettende oog van Isabelle d'Ornano een innovatieve lijn high-end make-up ontwikkeld op basis van de huidverzorgingsexpertise van het bedrijf.

Met deze zeer complete make-uplijn van Sisley kunt u niet alleen creatief zijn met kleur, maar wordt uw huid ook nog eens verzorgd. De lijn heeft een prachtig helder kleurenpallet met verschillende effectieve en voelbare texturen en is ontwikkeld op basis van de meest geavanceerde technologieën (gecoate en gemicroniseerde pigmenten, compactpoeder, etc.).

Sisley Creatief met Geuren
Met deze zeer complete make-uplijn van Sisley kunt u niet alleen creatief zijn met kleur, maar wordt uw huid ook nog eens verzorgd. De lijn heeft een prachtig helder kleurenpallet met verschillende effectieve en voelbare texturen en is ontwikkeld op basis van de meest geavanceerde technologieën (gecoate en gemicroniseerde pigmenten, compactpoeder, etc.).

Een Familiebedrijf
In 1976 richtte de idealistische ondernemer Hubert d'Ornano Sisley op vanuit een vernieuwend idee: door middel van technologische innovatie wilde hij de beste onderdelen van planten en etherische oliën selecteren om die te kunnen gebruiken in schoonheidsproducten. Onder zijn leiding en dankzij de inzet van zijn medewerkers is Sisley in iets minder dan veertig jaar uitgegroeid tot een van de meest prestigieuze bedrijven in de internationale high-end cosmeticasector.
Zijn vrouw, Isabelle d'Ornano, die hem vanaf het begin terzijde heeft gestaan, houdt zich met name bezig met de productontwikkeling en het merkimago. Daarnaast zijn ook twee van hun kinderen al meer dan twintig jaar werkzaam binnen het bedrijf: Philippe d'Ornano is de CEO van Sisley en Christine d'Ornano is als Vice-President verantwoordelijk voor de marketingstrategie en staat aan het hoofd van de vestiging in Groot-Brittannië.SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden
  Andere producten van deze merklijn