Sisley Paris Sisley Concentre Correcteur Taches - Intensive Dark Sport Corrector

Sisley Paris

Sisley Concentre Correcteur Taches - Intensive Dark Sport Corrector


Bestelnummer:
140547

Barcode:
3473311592200

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
1 a 2 Werkdagen

Productstatus:
Beperkt Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
7 ml
Normale prijs
€ 127.26
Aanbieding
95.44
Productinformatie

Sisley Concentré Correcteur Taches - Intensive Sport Corrector

Concentré Correcteur Taches heeft een algehele werking op het aanzien van vlekjes, die veroorzaakt worden door de leeftijd, de zon, maar ook door huidonzuiverheden. De vloeibare textuur is niet plakkerig, niet vet en trekt snel in.

Sisley Concentré Correcteur Taches ook wel Intensive Sport Corrector genoemd is een intensieve verzorging tegen pigmentvlekken voor plaatselijk gebruik. De crème is verrijkt met het exclusieve en gepatenteerde² huidverhelderende complex van Sisley. Dit complex vermindert zichtbaar de grootte en de donkere kleur van pigmentvlekken die zijn ontstaan als gevolg van de zon, huidveroudering of oneffenheden in de huid, ongeacht de leeftijd en de kleur van de huid.

Gebruik:
Plaatselijk op de vlekjes van gezicht, hals, decolleté of handen aanbrengen. ’s Ochtends en ’s avonds. Op een gereinigde huid en vóór uw dagelijkse verzorgingsproducten.
1– Druk de onderkant van de roller voorzichtig in zodat het equivalent van twee druppels product vrijkomt
2– Direct op alle te behandelen vlekjes aanbrengen
3– Eerst met het uiteinde van de roller inmasseren en afsluitend met de vingers

Resultaten na 4 weken tweemaal daags gebruik:
• Zijn de grootte en kleur van de vlekjes zichtbaar verminderd.
• Worden vlekjes die door de zon, de leeftijd of door huidonzuiverheden zijn veroorzaakt, helderder
• Wordt de gelijkmatigheid van de teint bevorderd
 Over Sisley Paris
Sisley Paris Merk Logo

De producten van Sisley worden pas op de markt gebracht nadat in een langdurig onderzoeksproces voldoende is bewezen dat het product veilig is en doet wat het belooft.


Sisley staat bekend om zijn expertise op het gebied van huidverzorging voor gezicht en lichaam. Het complete productassortiment omvat producten voor alle huidtypes en huidbehoeften, van make-up removers, hydraterende producten en anti-aging producten, zonnebrand crèmes en haarverzorgingsproducten, etc. Daarom kiest het merk er ook voor om de producten selectief te distribueren, om zijn klanten deskundig advies te kunnen bieden.


Sisley Cosmetica
Uw make-up is de hele dag in contact met uw huid. Om de huid te hydrateren, comfort te bieden en beter bestand te maken tegen schadelijke invloeden van buitenaf, heeft Sisley onder het nauwlettende oog van Isabelle d'Ornano een innovatieve lijn high-end make-up ontwikkeld op basis van de huidverzorgingsexpertise van het bedrijf.

Met deze zeer complete make-uplijn van Sisley kunt u niet alleen creatief zijn met kleur, maar wordt uw huid ook nog eens verzorgd. De lijn heeft een prachtig helder kleurenpallet met verschillende effectieve en voelbare texturen en is ontwikkeld op basis van de meest geavanceerde technologieën (gecoate en gemicroniseerde pigmenten, compactpoeder, etc.).

Sisley Creatief met Geuren
Met deze zeer complete make-uplijn van Sisley kunt u niet alleen creatief zijn met kleur, maar wordt uw huid ook nog eens verzorgd. De lijn heeft een prachtig helder kleurenpallet met verschillende effectieve en voelbare texturen en is ontwikkeld op basis van de meest geavanceerde technologieën (gecoate en gemicroniseerde pigmenten, compactpoeder, etc.).

Een Familiebedrijf
In 1976 richtte de idealistische ondernemer Hubert d'Ornano Sisley op vanuit een vernieuwend idee: door middel van technologische innovatie wilde hij de beste onderdelen van planten en etherische oliën selecteren om die te kunnen gebruiken in schoonheidsproducten. Onder zijn leiding en dankzij de inzet van zijn medewerkers is Sisley in iets minder dan veertig jaar uitgegroeid tot een van de meest prestigieuze bedrijven in de internationale high-end cosmeticasector.
Zijn vrouw, Isabelle d'Ornano, die hem vanaf het begin terzijde heeft gestaan, houdt zich met name bezig met de productontwikkeling en het merkimago. Daarnaast zijn ook twee van hun kinderen al meer dan twintig jaar werkzaam binnen het bedrijf: Philippe d'Ornano is de CEO van Sisley en Christine d'Ornano is als Vice-President verantwoordelijk voor de marketingstrategie en staat aan het hoofd van de vestiging in Groot-Brittannië.SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden
    Andere producten van deze merklijn