Sisley Paris Sisley Complexe aux Resines Tropicales

Sisley Paris

Sisley Complexe aux Resines Tropicales


Bestelnummer:
56548

Barcode:
3473311309006

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
3 tot 10 Werkdagen

Productstatus:
In bestelling
In winkelwagen
Inhoud:
50 ml
Normale prijs
€ 114.13
Aanbieding
85.60
Productinformatie

Een huidverzorgingsproduct voor dagelijks gebruik met verhelderende eigenschappen voor de vette probleemhuid.


Dankzij de combinatie van plantenextracten (tropisch hars, iris, rozemarijn) met zuiverende en verzachtende eigenschappen laat Tropical Resins Complex de vette probleemhuid weer stralen.

Bij regelmatig gebruik helpt het product:
 • De balans in de huid te herstellen.
 • De talgafscheiding te reguleren.
 • Verwijde poriën samen te trekken.
 • De huid te zuiveren.
 • De formule bevat ook een matterend poeder dat fungeert als vloeipapier en overtollig talg absorbeert, zonder de vochtbalans in de huid te verstoren.

Toepassing
Tropical Resins Complex zo vaak als nodig 's ochtends en/of 's avonds aanbrengen op de grondig gereinigde huid.

De werking van Tropical Resins Complex kan effectief worden versterkt door het product te combineren met andere producten van deze lijn.

Actieve ingrediënten:
 • Iris:verzacht
 • Tropisch hars (mirre, wierook, benzoë):zorgt voor balans, zuivert
 • Rozemarijn:tonifieert, stimuleert
 • Vitamine A:regenereert
 Over Sisley Paris
Sisley Paris Merk Logo

De producten van Sisley worden pas op de markt gebracht nadat in een langdurig onderzoeksproces voldoende is bewezen dat het product veilig is en doet wat het belooft.


Sisley staat bekend om zijn expertise op het gebied van huidverzorging voor gezicht en lichaam. Het complete productassortiment omvat producten voor alle huidtypes en huidbehoeften, van make-up removers, hydraterende producten en anti-aging producten, zonnebrand crèmes en haarverzorgingsproducten, etc. Daarom kiest het merk er ook voor om de producten selectief te distribueren, om zijn klanten deskundig advies te kunnen bieden.


Sisley Cosmetica
Uw make-up is de hele dag in contact met uw huid. Om de huid te hydrateren, comfort te bieden en beter bestand te maken tegen schadelijke invloeden van buitenaf, heeft Sisley onder het nauwlettende oog van Isabelle d'Ornano een innovatieve lijn high-end make-up ontwikkeld op basis van de huidverzorgingsexpertise van het bedrijf.

Met deze zeer complete make-uplijn van Sisley kunt u niet alleen creatief zijn met kleur, maar wordt uw huid ook nog eens verzorgd. De lijn heeft een prachtig helder kleurenpallet met verschillende effectieve en voelbare texturen en is ontwikkeld op basis van de meest geavanceerde technologieën (gecoate en gemicroniseerde pigmenten, compactpoeder, etc.).

Sisley Creatief met Geuren
Met deze zeer complete make-uplijn van Sisley kunt u niet alleen creatief zijn met kleur, maar wordt uw huid ook nog eens verzorgd. De lijn heeft een prachtig helder kleurenpallet met verschillende effectieve en voelbare texturen en is ontwikkeld op basis van de meest geavanceerde technologieën (gecoate en gemicroniseerde pigmenten, compactpoeder, etc.).

Een Familiebedrijf
In 1976 richtte de idealistische ondernemer Hubert d'Ornano Sisley op vanuit een vernieuwend idee: door middel van technologische innovatie wilde hij de beste onderdelen van planten en etherische oliën selecteren om die te kunnen gebruiken in schoonheidsproducten. Onder zijn leiding en dankzij de inzet van zijn medewerkers is Sisley in iets minder dan veertig jaar uitgegroeid tot een van de meest prestigieuze bedrijven in de internationale high-end cosmeticasector.
Zijn vrouw, Isabelle d'Ornano, die hem vanaf het begin terzijde heeft gestaan, houdt zich met name bezig met de productontwikkeling en het merkimago. Daarnaast zijn ook twee van hun kinderen al meer dan twintig jaar werkzaam binnen het bedrijf: Philippe d'Ornano is de CEO van Sisley en Christine d'Ornano is als Vice-President verantwoordelijk voor de marketingstrategie en staat aan het hoofd van de vestiging in Groot-Brittannië.SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden
  Andere producten van deze merklijn