Sisley Paris Sisley Emulsion Ecologique - Ecological Compound

Sisley Paris

Sisley Emulsion Ecologique - Ecological Compound

Beoordeling van: 4 klanten

5/5


Bestelnummer:
55915

Barcode:
3473311141002

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
1 a 2 Werkdagen

Productstatus:
Direct Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
125 ml
Normale prijs
€ 222.20
Aanbieding
166.65
Productinformatie

Sisley Ecological Compound Aanbieding

Een essentiële, revitaliserende en hydraterende Emulsion van sisley voor alle huidtypes.


Ecological Compound is gebaseerd op een synergistisch complex van plantenextracten (Centella Asiatica, ginseng, rozemarijn, hop, paardenstaart, enz.) die zijn geselecteerd vanwege hun stimulerende en revitaliserende werking.

De Emulsion Ecologique is een essentiële, verzorgende en hydraterende crème. De crème is samengesteld op basis van een complex van plantenextracten (centella asiatica, ginseng, rozemarijn, hop, paardenstaart...) die zijn geselecteerd vanwege hun stimulerende en revitaliserende eigenschappen. Dankzij deze samenstelling: - wordt de huid gehydrateerd, gaat ze stralen en voelt ze weer comfortabel aan - wordt de huid ondersteund in de strijd tegen schadelijke invloeden van buitenaf (vervuiling, tabak,...) - hervindt de huid haar tonus en soepelheid, zodat de huid optimaal kan profiteren van de andere verzorgende producten die daarna worden opgebracht. Dankzij de vloeibare, niet-vette formule blijft de huid mat.

De unieke samenstelling helpt:

1.) De huid te hydrateren en weer te laten stralen.
2.) Omgevingsstress (vervuiling, sigarettenrook, enz.) tegen te gaan.
3.) De huid steviger en soepeler te maken.
4.) De huid ontvankelijk te maken voor andere huidverzorgingsproducten (die na de Ecological Compound worden gebruikt).

Gebruiksadvies:
Breng de Emulsion Ecologique 's ochtends en 's avonds met licht strijkende bewegingen aan op de schone, droge huid van het gezicht en de hals.

Resultaat:
De huid is gerevitaliseerd, verkwikt en soepel.

Werkstoffen:

- Ginseng: revitaliseert
- Rozemarijn: verkwikt, stimuleert
- Hop: stimuleert
- Paardenstaart: remineraliseert, verkwikt
- Centella asiatica: regenereert en revitaliseert

 
 Over Sisley Paris
Sisley Paris Merk Logo

De producten van Sisley worden pas op de markt gebracht nadat in een langdurig onderzoeksproces voldoende is bewezen dat het product veilig is en doet wat het belooft.


Sisley staat bekend om zijn expertise op het gebied van huidverzorging voor gezicht en lichaam. Het complete productassortiment omvat producten voor alle huidtypes en huidbehoeften, van make-up removers, hydraterende producten en anti-aging producten, zonnebrand crèmes en haarverzorgingsproducten, etc. Daarom kiest het merk er ook voor om de producten selectief te distribueren, om zijn klanten deskundig advies te kunnen bieden.


Sisley Cosmetica
Uw make-up is de hele dag in contact met uw huid. Om de huid te hydrateren, comfort te bieden en beter bestand te maken tegen schadelijke invloeden van buitenaf, heeft Sisley onder het nauwlettende oog van Isabelle d'Ornano een innovatieve lijn high-end make-up ontwikkeld op basis van de huidverzorgingsexpertise van het bedrijf.

Met deze zeer complete make-uplijn van Sisley kunt u niet alleen creatief zijn met kleur, maar wordt uw huid ook nog eens verzorgd. De lijn heeft een prachtig helder kleurenpallet met verschillende effectieve en voelbare texturen en is ontwikkeld op basis van de meest geavanceerde technologieën (gecoate en gemicroniseerde pigmenten, compactpoeder, etc.).

Sisley Creatief met Geuren
Met deze zeer complete make-uplijn van Sisley kunt u niet alleen creatief zijn met kleur, maar wordt uw huid ook nog eens verzorgd. De lijn heeft een prachtig helder kleurenpallet met verschillende effectieve en voelbare texturen en is ontwikkeld op basis van de meest geavanceerde technologieën (gecoate en gemicroniseerde pigmenten, compactpoeder, etc.).

Een Familiebedrijf
In 1976 richtte de idealistische ondernemer Hubert d'Ornano Sisley op vanuit een vernieuwend idee: door middel van technologische innovatie wilde hij de beste onderdelen van planten en etherische oliën selecteren om die te kunnen gebruiken in schoonheidsproducten. Onder zijn leiding en dankzij de inzet van zijn medewerkers is Sisley in iets minder dan veertig jaar uitgegroeid tot een van de meest prestigieuze bedrijven in de internationale high-end cosmeticasector.
Zijn vrouw, Isabelle d'Ornano, die hem vanaf het begin terzijde heeft gestaan, houdt zich met name bezig met de productontwikkeling en het merkimago. Daarnaast zijn ook twee van hun kinderen al meer dan twintig jaar werkzaam binnen het bedrijf: Philippe d'Ornano is de CEO van Sisley en Christine d'Ornano is als Vice-President verantwoordelijk voor de marketingstrategie en staat aan het hoofd van de vestiging in Groot-Brittannië.SocialReviews
Reacties (2)
Bekijk alle 2 reacties...
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
4 beoordelingen

75

25

0

0

0

Likes van Facebook vrienden