Shiseido Shiseido Ginza Murasaki Eau De Parfum

Shiseido

Shiseido Ginza Murasaki Eau De Parfum


Bestelnummer:
190929

Barcode:
768614184867

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
2 werkdagen

Productstatus:
Direct Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
30 ml
Normale prijs
€ 61.61
Aanbieding
46.21
Productinformatie
Shiseido Ginza Eau De Parfum Murasaki 

Ginza Eau de Parfum Murasaki, het nieuwe parfum van Shiseido, belichaamt een krachtige en onweerstaanbare vrouwelijkheid met zijn stralende paarse Murasaki-kleur. Toetsen van paarse bloemen aangevuld met houtnoten, even veelzijdig en vol contrasten als de hypnotiserende kleur van de geur.

HET VERHAAL
Murasaki is een in Japan beroemde paarstint, een symbool van nobelheid, macht en verfijning. Het is een kostbare kleur, vroeger voorbehouden aan het hof en de Samurai. Ginza Eau de Parfum Murasaki belichaamt moderne vrouwelijkheid, gewapend met genoeg kracht om te schitteren in de wereld van nu.

DE GEUR
De topnoten zijn een ontmoeting tussen delicate viooltjes en de frisse toetsen van Fuji-appel en granaatappel. De bloemige hartnoten combineren jasmijn met blauweregen, een Murasaki-kleurige bloem waarvan de bloemblaadjes in trosjes aan een stevige stam hangen. Een vleugje fresia geeft het boeket een lichte noot, in evenwicht gehouden door de kracht van sandelhout dat het geurspoor een levendig, fluweelachtig aspect geeft.
Toetsen van paarse bloemen aangevuld met houtnoten, het perfecte evenwicht tussen kracht en vrouwelijkheid.

DE FLACON
Deze uitzonderlijke flacon, die speelt met contrasten, is ontworpen door de designer Constance Guisset. Het massieve glas heeft ronde hoeken. Een zwarte dolk doorboort de flacon en duikt in de paarse geur om al zijn kracht vrij te laten.
Dit parfum is gecertificeerd vegan en bevat namelijk zowel natuurlijke als synthetische grondstoffen van biologische oorsprong.
SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden