Retourneren

Op deze pagina geven we alle informatie die voor een retour nodig is

Retourneren van uw bestelling


Artikelen die u niet kan retourneren zijn digitale cadeaubonnen & cadeaukaarten. Op al onze producten is wettelijke garantie van toepassing.

Retourzendingen zijn voor risico van de klant. Style 4 is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom aan de verzenddienst of ophaalservice voor een bewijs van ontvangst en een traceercode.

 
Wat zijn de voorwaarden om mijn artikel te retourneren?

U kunt een artikel retour melden binnen 14 dagen, mits het product in originele staat verkeerd ongebruikt en ongeopend is. Daarna heeft u 14 dagen de tijd om uw pakket te retourneren. Houd u er rekening mee dat de folie van de omverpakking niet geopend mag zijn. De termijn gaat in op de dag na ontvangst van uw bestelling. Het formulier modelformulier voor herroeping mag bij de retour zending aanwezig  zijn. Het besproken bedrag wat u terug krijgt,  wordt  zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen retour geboekt.

Het artikel dient voorafgaand retour gemeld worden per email via klanten@style4.nl

U kunt uw retour product(en) pas retourneren na een instructie mail van ons ontvangen te hebben, na overleg met één van onze medewerkers.
Indien dit niet het geval is bij een retour pakket zullen de retourkosten voor eigen rekening zijn. De kosten voor een eventueel nieuw pakket bij een ruiling zijn voor onze rekening.


indien er schade ontstaat door gebruik dat verder gaat dan noodzakelijk om de werking, aard en kenmerken van een product vast te stellen  wordt een redelijke schadevergoeding inhouden/in rekening brengen vanwege de waardevermindering. Wij adviseren de verpakkingen van de artikelen minimaal gedurende 14 dagen te bewaren. 


De pakbon of (kopie) factuur dient aanwezig te zijn in uw retourzending.


Voldoet u niet aan de voorwaarden lees hier wat u kan doen.

Overleg met onze klantenservice we zijn niet de moeilijkste maar het verhaal moet wel redelijk zijn.

Bij ons kunt u gewoon een artikel ruilen.

Heeft u de producten ontvangen maar toch niet het juiste besteld? Helaas zijn de retourkosten voor eigen rekening. Wij sturen u wel kosteloos het gewenste product.

'.