Paco Rabanne  Paco Rabanne Olympea Eau De Parfum Set

Paco Rabanne

Paco Rabanne Olympea Eau De Parfum Set


Bestelnummer:
189856

Barcode:
3349668597895

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
1 a 2 Werkdagen

Productstatus:
Direct Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
50 ml
Normale prijs
€ 90.19
Aanbieding
67.64
Productinformatie
Paco Rabanne Olympea Eau De Parfum Set

Paco Rabanne Olympea: In 2015 voegt Paco Rabanne met Olympéa een nieuw hoofdstuk toe aan zijn geschiedenis, een Cleopatra uit de moderne tijd, de vrouw van alle overwinningen. Op haar weg worden alle zekerheden en ego’s weggeveegd, terwijl de Goden ontwaken. Zegevierend en keizerlijk kiest Olympéa haar held, de kampioen Invictus.

De geur
Een uniek olfactorisch avontuur, een ontmoeting tussen de sensualiteit van het akkoord van zoute vanille en de frisheid van bloemige noten. Een frisse, oosterse geur, waarvan het evenwicht van de akkoorden kenmerkend is voor de unieke Paco Rabanne signatuur. De groene mandarijn, gecombineerd met de bloemige en waterachtige noten van de gemberbloem en waterjasmijn, stimuleert de zintuigen.

Het sensuele en lumineuze akkoord van zoute vanille heeft een hartstochtelijke en verslavende aantrekkingskracht. Het heeft een lange nasleep en is tekenend voor de geur. Kasjmier hout en akkoord van grijze amber verrijken de geur en laten een goddelijk en krachtig spoor achter.

De flacon:
Haar goddelijke talisman, een perfecte cirkel omringd door een kroon van koperkleurig metaal. De verpakking met lichtroze, zuiver witte en goudroze tinten, toont overwinningsvleugels en weerspiegelt de vrouwelijke expresse van overwinning.

Deze geurset bevat de volgende producten:
Paco Rabanne Olympea Eau De Parfum 50 ml
Paco Rabanne Olympea Bodylotion 75 ml 
SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden