Lancome Lancome Tresor In Love edp

Lancome

Lancome Tresor In Love edp


Bestelnummer:
60703

Barcode:
3605532209128

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
3 tot 10 Werkdagen

Productstatus:
Direct Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
50 ml
Normale prijs
€ 87.57
Aanbieding
65.68
Productinformatie

Lancome Tresor In Love Eau de Parfum 50 ml


Lancôme is een Frans, luxe, cosmetica huis. In 1935 opgericht door Armand Petitjean in Frankrijk en bestaat inmiddels 78 jaar. Sinds 1964 is Lancôme eigendom van L'oreal. De naam Lancôme is geïnspireerd op de ruïnes van een kasteel, Le Château de Lancosme, de bloeiende rozen in het gebied zijn het symbool van de onderneming geworden, de gouden roos.

Verleidelijk door zijn slanke lijnen straalt de flacom van Trésor In Love een absoluut moderne energie uit, als een parfum van deze tijd. Een zwarte satijnen roos siert de flacon als een elegante mascotte rond de hals.

Enkele jaren geleden introduceerde Lancôme Trésor in Love, een nieuw verhaal: het kostbare moment waarop alles begint, een bevrijde romantiek met bloemengeuren. Trésor in Love is een loflied aan de liefde. Verliefdheid met een ontwapenende spontaniteit. Gemengde gevoelens van een jonge verliefde vrouw, wanneer de oneindige tederheid van de ontmoeting overgaat in diepere gevoelens.

Het parfum van Trésor In Love zit vol contrasten: een nieuwe, onweerstaanbare bloemengeur, met een accent van nectarine en cederhout, een karakteristieke roos en een heldere jasmijngeur. De eerste kennismaking met Trésor in Love is vrolijk, dankzij een fruitig akkoord van peer en nectarine. Het hart bevat een harmonie van rozen- en jasmijnblaadjes, een tedere geur om luchtig te dragen. Tenslotte een houtachtige noot voor een luchtige sensualiteit van cederhout en witte muskus.SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden
    Gerelateerde begrippen