Lancome Lancome Renergie Multi-Lift Nuit

Lancome

Lancome Renergie Multi-Lift Nuit


Bestelnummer:
63498

Barcode:
3605532670270

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
2 werkdagen

Productstatus:
Beperkt Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
50,0 ml
Normale prijs
€ 119.33
Aanbieding
89.50
Productinformatie

Lancome Renergie Nuit Multi Lift 50 ml

Lancôme is een Frans, luxe, cosmetica huis. In 1935 opgericht door Armand Petitjean in Frankrijk en bestaat inmiddels 78 jaar. Sinds 1964 is Lancôme eigendom van L'oreal. De naam Lancôme is geïnspireerd op de ruïnes van een kasteel, Le Château de Lancosme, de bloeiende rozen in het gebied zijn het symbool van de onderneming geworden, de gouden roos.

Rènergie Multi-Lift is de nieuwe liftende, verstevigende anti-rimpelcrème met effect op 5 zones en in 5 lagen. De Multi-Tension technologie van dit werkzame product is erop gericht alle lagen van de huid te behandelen, zelfs de diepste.

Een verandering in één van de huidlagen kan de stevigheid en daarmee de jeugdigheid van de huid aantasten. Daarom is effect op alle lagen nodig om de huid haar veerkracht terug te geven. Zelfs de moeilijk te liften zones zijn aangespannen.

Rènergie Multi-Lift zorgt voor een lifteffect op alle zones. Binnen 4 weken vervagen de rimpels en zelfs de zones die moeilijk te liften zijn lijken hun oorspronkelijke vorm terug te krijgen. Door de aanspannende werking lijkt het voorhoofd gelift, de wangen voller, de ovale gezichtsvorm hersteld en de contouren scherper. Zelfs de huid van de hals lijkt gelift. Het Huidoppervlak ziet er onmiddelijk gladder en soepeler uit.

De Rènergie Nuit Multi-Lift crème werkt 's nachts, de periode waarin de huid de werkzame bestanddelen het best opneemt. Vanaf het 1e ontwaken voelt de huid soepeler en comfortabeler aan.

 
SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden