Lancome Lancome Mascara Definicils 01 Noir infini

Lancome

Lancome Mascara Definicils 01 Noir infini


Bestelnummer:
55320

Barcode:
3147758185010

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
1 a 2 Werkdagen

Productstatus:
Direct Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
6,5 ml
Normale prijs
€ 36.31
Aanbieding
27.23
Productinformatie

Lancome Mascara Définicils 01 Noir infini


Lancôme is een Frans, luxe, cosmetica huis. In 1935 opgericht door Armand Petitjean in Frankrijk en bestaat inmiddels 78 jaar. Sinds 1964 is Lancôme eigendom van L'oreal. De naam Lancôme is geïnspireerd op de ruïnes van een kasteel, Le Château de Lancosme, de bloeiende rozen in het gebied zijn het symbool van de onderneming geworden, de gouden roos.

Een luchtige en natuurlijke, schitterende oogopslag... Een krans van mooi gekrulde, lange, soepele en mooi gescheiden wimpers: Définicils, de verleiding van een onweerstaanbare mascara!

De formule bevat bioselectieve polymeren (1,1%) die zich op de beschadigde randen van de schubben van iedere wimper vastzetten en zich door middel van een elektrisch aantrekkingssysteem aan de wimper hechten. Het borsteltje met kruislings geplaatste rilsanhaartjes die ieder een bepaalde hoeveelheid mascara bevatten, zorgt voor een geleidelijke afgave en een gelijkmatige verdeling van de formule.

Geschikt voor alle ogen, zelfs gevoelige. Getest onder oogheelkundig toezicht. Bevat geen parfum. Ook geschikt voor contactlensdragers.

Applicatie

Breng een laagje mascara aan vanaf de aanzet van de wimpers tot de punt. Maak een lichte zig-zag beweging voor zo veel mogelijk volume en een perfecte scheiding. Werk vanaf de binnenste ooghoek naar de buitenste. Pas voor de onderwimpers dezelfde zig-zag beweging toe en ook hier vanaf de binnenste ooghoek naar de buitenste.


 
SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden