Lancome Lancome O de Lancome Eau de Toilette

Lancome

Lancome O de Lancome Eau de Toilette


Bestelnummer:
56407

Barcode:
3147758155358

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
2 werkdagen

Productstatus:
Beperkt Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
125,0 ml
Normale prijs
€ 89.13
Aanbieding
66.85
Productinformatie

Lancome O de Lancome Eau de Toilette 125 ml


Lancôme is een Frans, luxe, cosmetica huis. In 1935 opgericht door Armand Petitjean in Frankrijk en bestaat inmiddels 78 jaar. Sinds 1964 is Lancôme eigendom van L'oreal. De naam Lancôme is geïnspireerd op de ruïnes van een kasteel, Le Château de Lancosme, de bloeiende rozen in het gebied zijn het symbool van de onderneming geworden, de gouden roos.

Ô de Lancôme is een waterval van verfrissende, glinsterende geurnoten. Verse fruitschilletjes van Bergamot, Citroen en Mandarijn, subtiel verzacht door Jasmijn en Kamperfoelie. Deze duizenden waterdruppetjes gaan over in de zonnige aroma's van Basilicum, Rozemarijn en Koriander die het tedere hart een totaal ander karakter geven. Aan het eind ontvangt de huid deze geurnoten als een geschenk dat subtiel wordt gepresenteerd op eikenmos, omringd door Sandelhout en Vetiver. 

Het sensueel, frisse en levendige, heerlijke spontane natuurlijk O de Lancome heeft een uniek, licht en vrolijk karakter. Haar door licht doorboorde mooie watergroene kleur nodigt uit tot een wandelijk door het gras waarop de dauw van de vroege ochtend nog aanwezig is.SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden
    Andere producten van deze merklijn