Lancome Lancome Mascara Hypnose Drama Waterproof 01 Excessive Black

Lancome

Lancome Mascara Hypnose Drama Waterproof 01 Excessive Black


Bestelnummer:
60856

Barcode:
3605532202945

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
1 a 2 Werkdagen

Productstatus:
Direct Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
6,5 ml
Normale prijs
€ 37.37
Aanbieding
28.03
Productinformatie

Lancome Mascara Hypnôse Drama Waterproof 01 Excessive Black


Lancôme is een Frans, luxe, cosmetica huis. In 1935 opgericht door Armand Petitjean in Frankrijk en bestaat inmiddels 78 jaar. Sinds 1964 is Lancôme eigendom van L'oreal. De naam Lancôme is geïnspireerd op de ruïnes van een kasteel, Le Château de Lancosme, de bloeiende rozen in het gebied zijn het symbool van de onderneming geworden, de gouden roos.

Het volume van Hypnôse Drama in combinatie met de voordelen van een waterproof formule.

Lancôme, de Nr. 1 op het gebied van mascara biedt nu extreem, genzeloos volume. Een sensueel, ongelooflijk, extreem volume! Voor een buitengewoon make-upresultaat is er de nieuwe mascara Hypnôse Drama. Voor 14 maal meer volume, een exponentieel, onmiddelijk en extreem volume met intens zwarte pigmenten. 

Het genereuze convexe borsteltje, ontwikkeld dankzij geavanceerd onderzoek van Lancôme, zorgt voor optimaal contact met iedere wimper. Met zijn zijdezachte haartjes en vierkante vorm, garandeert het borsteltje een homogene verdeling van de textuur. De wimpers worden onmiddellijk omhuld dankzij de hoge concentratie was in de zijdezachte formule.

Applicatie


Plaats het borsteltje met de platte, holle zijde op de aanzet van de wimpers en laat het zachtjes met een zigzagbeweging tot aan de punt glijden. Draai het borsteltje om en gebruik de langere haartjes aan de zijkant om de wimpers te structureren en meer volume te geven en om de oogopslag sprekender te maken  
SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden