Lancôme Lancome Genifique Nutrics Youth Activating Dag Creme

Lancôme

Lancome Genifique Nutrics Youth Activating Dag Creme


Bestelnummer:
61688

Barcode:
3605532286464

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
3 tot 10 Werkdagen

Productstatus:
In bestelling
In winkelwagen
Inhoud:
50,0 ml
Normale prijs
€ 85.90
Aanbieding
64.42
Productinformatie

Lancome Genifique Nutrics 50  ml

Lancôme is een Frans, luxe, cosmetica huis. In 1935 opgericht door Armand Petitjean in Frankrijk en bestaat inmiddels 78 jaar. Sinds 1964 is Lancôme eigendom van L'oreal. De naam Lancôme is geïnspireerd op de ruïnes van een kasteel, Le Château de Lancosme, de bloeiende rozen in het gebied zijn het symbool van de onderneming geworden, de gouden roos.

Lancôme vindt het eerste verzorgingsproduct uit dat de activiteit van de jeugdigheidsgenen een nieuwe impuls geeft. De als van binnenuit weer helder gemaakte huid ziet er weer uit als vroeger. In slechts 7 dagen is zij zichtbaar jeugdiger.

De schoonheid van de huid, haar jeugdigheid, haar ontwikkeling in de loop van de jaren, haar vermogen zich tegen stress en agressieve invloeden te beschermen worden voor een groot deel bepaald door het genetische erfgoed van ieder individu. Al deze eigenschappen zijn door middel van een code opgeslagen in de genen, in de kern van iedere cel.

De oorsprong van de jeugdigheid van uw huid: uw genen. Ze worden gekenmerkt door de productie van specifieke proteïnen die terug te vinden zijn aan de oppervlakte van de opperhuid. Deze proteïnen zijn bepalend voor de jeugdige uitstraling van uw huid, maar met de jaren vermindert hun aantal.

Een droge huid is niet langer een drama, speciaal hiervoor ontwikkelt: Lancôme Génifique Nutrics. Het geheim is een werkstoffencomplex dat de activiteit van de genen stimuleert**.

Het is bewezen dat Génifique Nutrics de productie bevordert van eiwitten, kenmerk van een gezonde, jonge huid. Uw huid voelt onmiddellijk comfortabel aan. Tot het eind van de dag wordt zij gevoed. Dag na dag verandert haar structuur.

Zij is zichtbaar voller, vol leven en jeugdige energie.

Applicatie 

Breng het product iedere dag, ' s morgens en 's avonds, aan op een gereinigd gezicht en hals.
 
SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden