Lancôme Lancome Absolue Precious Cells Yeux

Lancôme

Lancome Absolue Precious Cells Yeux


Bestelnummer:
65122

Barcode:
3605532970318

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
3 tot 10 Werkdagen

Productstatus:
In bestelling
In winkelwagen
Inhoud:
20 ml
Normale prijs
€ 104.54
Aanbieding
78.41
Productinformatie

Lancome Absolue Precious Cells Yeux 20 ml


Lancôme is een Frans, luxe, cosmetica huis. In 1935 opgericht door Armand Petitjean in Frankrijk en bestaat inmiddels 78 jaar. Sinds 1964 is Lancôme eigendom van L'oreal. De naam Lancôme is geïnspireerd op de ruïnes van een kasteel, Le Château de Lancosme, de bloeiende rozen in het gebied zijn het symbool van de onderneming geworden, de gouden roos.

Absolue, een bijzondere collectie regeneratieve huidverzorgingsproducten. Geïnspireerd door de natuur, verbeterd door de wetenschap.

Absolue Yeux Precious Cells is een intens regenererende en herstellende crème voor de ogen.

Geïnspireerd door 20 jaar onderzoek naar huidstamcellen, cellen met het vermogen de jeugdigheid te herstellen en te behouden, creëerde Lancôme Absolue Precious Cells Crème voor de Ogen.Pro-Xylane, Lancômes molecule afkomstig uit green-techprocessen, is gecombineerd met het Basaal Reconstructie Systeem™ in een zijdezachte formule die de zichtbare tekenen van veroudering tegengaat.

De huid rond de ogen voelt onmiddellijk gladder en ontspannen aan. Zelfs diepe rimpels lijken te vervagen, waardoor de oogopslag er jonger en stralend uitziet. SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden