Lancôme Lancome Poudre Majeur Excellence Libre 01 Translucide

Lancôme

Lancome Poudre Majeur Excellence Libre 01 Translucide


Bestelnummer:
57352

Barcode:
3147753335014

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
3 tot 10 Werkdagen

Productstatus:
In bestelling
In winkelwagen
Inhoud:
001 ml
Normale prijs
€ 55.55
Aanbieding
41.66
Productinformatie

Lancome Poudre Majeur Excellence Libre 01 Translucide


Lancôme is een Frans, luxe, cosmetica huis. In 1935 opgericht door Armand Petitjean in Frankrijk en bestaat inmiddels 78 jaar. Sinds 1964 is Lancôme eigendom van L'oreal. De naam Lancôme is geïnspireerd op de ruïnes van een kasteel, Le Château de Lancosme, de bloeiende rozen in het gebied zijn het symbool van de onderneming geworden, de gouden roos.

Dankzij zijn onvergelijkbaar fijne en luchtige poeders versmelt Poudre Majeur Excellence transparant met de teint en geeft een satijnachtige finish. De microluchtige textuur is zacht voor de huid en respecteert de vochtbalans en de soepelheid van de huid.

De formule bevat een fantastisch vernieuwende technologie: Jetfine™: een uniek vermalingsproces waarmee fijnere poeders worden verkregen. Resultaat: een uitzonderlijk fijn en onvergelijkbaar zacht poeder. Voor een gevoel van onmiddellijk comfort en een maximum aan zachtheid, hebben de Lancôme laboratoria aminozuurderivaten en zijdezachte oliën gecombineerd. En om het geheel nog meer te verzachten en het aanbrengen te vergemakkelijken, gladde oliën, waardoor de poeder als een streling "over de huid glijdt". 
SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden