Lancôme Lancome Absolue Nuit P Cells

Lancôme

Lancome Absolue Nuit P Cells


Bestelnummer:
65328

Barcode:
3605532970738

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
2 werkdagen

Productstatus:
Beperkt Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
50 ml
Normale prijs
€ 202.00
Aanbieding
152.61
Productinformatie

Lancome Absolue Nuit Precious Cells 50 ml


Lancôme is een Frans, luxe, cosmetica huis. In 1935 opgericht door Armand Petitjean in Frankrijk en bestaat inmiddels 78 jaar. Sinds 1964 is Lancôme eigendom van L'oreal. De naam Lancôme is geïnspireerd op de ruïnes van een kasteel, Le Château de Lancosme, de bloeiende rozen in het gebied zijn het symbool van de onderneming geworden, de gouden roos.

Absolue, een bijzondere collectie regeneratieve huidverzorgingsproducten. Geïnspireerd door de natuur, verbeterd door de wetenschap.

Absolue Nuit Precious Cells is een intens regenererende en herstellende Nachtcrème.

Geïnspireerd door 20 jaar onderzoek naar huidstamcellen, cellen met het vermogen de jeugdigheid te herstellen en te behouden, creëerde Lancôme Absolue Precious Cells Nachtcrème, speciaal ontwikkeld om de gezonde uitstraling van de huid en tekenen van veroudering te herstellen. Een exclusief gepatenteerd complex, een combinatie van Pro-Xylane, Lancômes molecule uit het green-techproces, en het Basaal Reconstructie Systeem, in een formule die de huid gedurende de nacht intens herstelt en regenereert, en de zichtbare tekenen van veroudering repareert.

Dag na dag lijken rimpels te vervagen, de huid is gladder en ziet er uitgerust en fris uit. De huid lijkt iedere ochtend jonger. 
SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden