La Prairie Switzerland La Prairie Light Fantastic Cellular NO 30 Concealing Brightening

La Prairie Switzerland

La Prairie Light Fantastic Cellular NO 30 Concealing Brightening


Bestelnummer:
57575

Barcode:
7611773181525

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
3 tot 10 Werkdagen

Productstatus:
In bestelling
In winkelwagen
Inhoud:
030 ml
Normale prijs
€ 77.77
Aanbieding
58.33
Productinformatie

La Prairie Light Fantastic Cellurar Concealing Shade 030


Laboratoires La Prairie gaat terug tot de beroemde Clinique La Prairie in Montreux, Zwitserland. Al meer dan een halve eeuw is de Clinique de pionier van cellulaire antiverouderingstherapie. Inmiddels heeft de kliniek haar unieke innovaties met duizenden bezoekers van over de gehele wereld gedeeld. Sinds 1982 maken de Laboratoires La Prairie uit Zwitserland geen deel meer uit van de Clinique La Prairie, maar werd het bedrijf de geboorteplaats van buitengewoon effectieve producten die helpen het huidverouderingsproces onder controle te houden. La Prairie Switzerland is beroemd vanwege de wetenschappelijke integriteit van haar producten en haar ongeëvenaard streven naar perfectie.

Dit veelzijdige, gemakkelijk mee te nemen product verfrist en verlicht meteen uw oogcontouren, terwijl oneffenheden, zoals zwellingen en donkere kringen onder de ogen, worden weggewerkt.

Door een combinatie van cosmetische en huidverzorgende eigenschappen, worden tekenen van vroegtijdige veroudering, zoals fijne lijntjes en rimpels, effectief geminimaliseerd. Bovendien gaat uw huid weer stralen.

Verkrijgbaar in 3 huidtinten, met een extra cartridge om bij te vullen.


Applicatie


Druk een paar keer op het knopje aan het einde van de pen om de concealer op de kwast aan te brengen. Breng het aan onder de ogen en op de oogleden, smeer het een beetje uit met uw vingertoppen. Kan worden gebruikt als basis voor oogschaduw of om bij te werken.  
 Over La Prairie
La Prairie

De Beloofde van La Prairie, in een zoektocht naar tijdloze schoonheid en oneindige luxe, gaat la prairie verder dan gewone huidverzorging door veroudering daar aan te pakken waar het begint. onze uitzonderlijke cellulaire crèmes, serums, behandelingen en collecties presteren allemaal met ongeëvenaarde verfijning en resultaten. deze toewijding aan uitzonderlijke huidverzorgingsbehandelingen heeft la prairie tot keuze gemaakt van de werelds meest veeleisende vrouwen. ervaar de belofte van tijdloze schoonheid.


De Legende van La Prairie
het begon allemaal met een zoektocht naar tijdloze schoonheid, de primaire missie van de clinique la prairie in montreux, zwitserland, en de inspiratie voor onze revolutionaire huidverzorgingsformules. als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen heeft la prairie altijd gebruik gemaakt van ingrediënten die zowel zeldzaam als heilzaam zijn. nu, met de modernste biotechnologie en ons gepatenteerde cellulaire complex, zijn de formules de meest luxueuze op aarde geworden.

De Wetenschap van Luxe 
Het exclusieve Cellulaire Complex als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen en met de allermodernste biotechnologie, bevindt het cellulaire onderzoek van laboratoires la prairie zich in het hart van een revolutie in huidverzorging. ons exclusieve cellulaire complex is een gepatenteerde formule die het metabolisme van de huid activeert en de tekenen van veroudering vertraagt. deze doorbraak verbetert de mogelijkheid van huidcellen om te overleven en bevordert het natuurlijke verdedigingssysteem van de huid.

SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden