La Prairie Switzerland La Prairie White Caviar Illuminating Eye Serum

La Prairie Switzerland

La Prairie White Caviar Illuminating Eye Serum


Bestelnummer:
61496

Barcode:
7611773152976

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
2 werkdagen

Productstatus:
Direct Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
15 ml
Normale prijs
€ 293.91
Aanbieding
220.43
Productinformatie

La Prairie White Caviar Illuminating Eye Serum

Laboratoires La Prairie gaat terug tot de beroemde Clinique La Prairie in Montreux, Zwitserland. Al meer dan een halve eeuw is de Clinique de pionier van cellulaire antiverouderingstherapie. Inmiddels heeft de kliniek haar unieke innovaties met duizenden bezoekers van over de gehele wereld gedeeld. Sinds 1982 maken de Laboratoires La Prairie uit Zwitserland geen deel meer uit van de Clinique La Prairie, maar werd het bedrijf de geboorteplaats van buitengewoon effectieve producten die helpen het huidverouderingsproces onder controle te houden. La Prairie Switzerland is beroemd vanwege de wetenschappelijke integriteit van haar producten en haar ongeëvenaard streven naar perfectie.

Dit krachtige White Caviar oogserum van La Prairie is een hoogwaardige en effectieve oplossing voor donkere kringen en oneffenheden rondom de ogen. Het heeft een ontgiftende werking op de huid waardoor het serum donkere kringen zichtbaar vermindert en het de vorming van overmatige pigmentatie reguleert.

Bestaande donkere schaduwen vervagen, de huid licht op en de teint verheldert waardoor de oogopslag open en verfrist is. Daarnaast worden zwellingen verminderd en ziet de huid er strakker, steviger en gladder uit.

Door de intensieve hydratatie en beschermende eigenschappen heeft deze formule een toegevoegde waarde voor iedere oogcrème die hierna volgt.


Eigenschappen

  • Vermindert en voorkomt donkere kringen onder de ogen
  • Lift en verstevigt met extracten van Gouden Kaviaar
  • Vermindert rimpeltjes, veroorzaakt door steeds herhalende gezichtsbewegingen
  • Stimuleert microcirculatie om zwellingen tegen te gaan


Applicatie

's Ochtends en 's avonds, na het reinigen en tonifiëren van de huid. Goed schudden voor gebruik. Breng met de vingertoppen een druppeltje aan van de buitenste ooghoek naar de binnenste. Geef extra aandacht aan de donkere zones. Vervolg met Skin Caviar Luxe Eye Lift Cream of een andere oogcrème. 
 Over La Prairie
La Prairie

De Beloofde van La Prairie, in een zoektocht naar tijdloze schoonheid en oneindige luxe, gaat la prairie verder dan gewone huidverzorging door veroudering daar aan te pakken waar het begint. onze uitzonderlijke cellulaire crèmes, serums, behandelingen en collecties presteren allemaal met ongeëvenaarde verfijning en resultaten. deze toewijding aan uitzonderlijke huidverzorgingsbehandelingen heeft la prairie tot keuze gemaakt van de werelds meest veeleisende vrouwen. ervaar de belofte van tijdloze schoonheid.


De Legende van La Prairie
het begon allemaal met een zoektocht naar tijdloze schoonheid, de primaire missie van de clinique la prairie in montreux, zwitserland, en de inspiratie voor onze revolutionaire huidverzorgingsformules. als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen heeft la prairie altijd gebruik gemaakt van ingrediënten die zowel zeldzaam als heilzaam zijn. nu, met de modernste biotechnologie en ons gepatenteerde cellulaire complex, zijn de formules de meest luxueuze op aarde geworden.

De Wetenschap van Luxe 
Het exclusieve Cellulaire Complex als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen en met de allermodernste biotechnologie, bevindt het cellulaire onderzoek van laboratoires la prairie zich in het hart van een revolutie in huidverzorging. ons exclusieve cellulaire complex is een gepatenteerde formule die het metabolisme van de huid activeert en de tekenen van veroudering vertraagt. deze doorbraak verbetert de mogelijkheid van huidcellen om te overleven en bevordert het natuurlijke verdedigingssysteem van de huid.

SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden
    Gerelateerde begrippen