La Prairie Switzerland La Prairie Cellular Platinum Rare Serum

La Prairie Switzerland

La Prairie Cellular Platinum Rare Serum


Bestelnummer:
60558

Barcode:
7611773189972

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
3 tot 10 Werkdagen

Productstatus:
In bestelling
In winkelwagen
Inhoud:
30 ml
Normale prijs
€ 730.23
Aanbieding
547.67
Productinformatie

La Prairie Cellurar Serum Platinum Rare


Laboratoires La Prairie gaat terug tot de beroemde Clinique La Prairie in Montreux, Zwitserland. Al meer dan een halve eeuw is de Clinique de pionier van cellulaire antiverouderingstherapie. Inmiddels heeft de kliniek haar unieke innovaties met duizenden bezoekers van over de gehele wereld gedeeld. Sinds 1982 maken de Laboratoires La Prairie uit Zwitserland geen deel meer uit van de Clinique La Prairie, maar werd het bedrijf de geboorteplaats van buitengewoon effectieve producten die helpen het huidverouderingsproces onder controle te houden. La Prairie Switzerland is beroemd vanwege de wetenschappelijke integriteit van haar producten en haar ongeëvenaard streven naar perfectie.

Platinum is puur, zeldzaam en voor eeuwig. Het is één van de kostbaarste metalen ter wereld en vormt de inspiratiebron voor La Prairie’s Cellular Serum Platinum Rare-collectie.

Met dit serum wordt de elektrische balans van uw huid behouden, zodat u uw natuurlijke schoonheid en jeugdige uitstraling blijft houden.

De elektrische balans en antiverouderingswerking helpen de natuurlijke vochtbarrière te herstellen voor verbeterde hydratering en bescherming.

Het serum is bovendien verrijkt met een verhelderend complex, verstevigende actieve middelen en krachtige antioxidanten om uw huid te verhelderen, strakker te maken en te transformeren in zichtbaar betere conditie.


Eigenschappen

  • Vertraagt vroegtijdige veroudering door de elektrische balans van de huid te behouden om hydratering te vergroten en het DNA-herstellende mechanisme van de huid te beschermen. Verbetert de textuur van de huid die direct steviger aanvoelt en er stralender uitziet. Rimpels worden vervaagd. Verheldert de huid met een verhelderend complex dat pigmentatie voorkomt en de helderheid van de huid verbetert

Applicatie

Breng ´s ochtends en/of 's avonds aan nadat u uw huid hebt gereinigd en getonifieerd. Doe een beetje van het serum in uw handpalm en verdeel het met uw vingertoppen over uw gezicht, hals en decolleté. Gebruik vervolgens een hydraterende crème. 
 Over La Prairie
La Prairie

De Beloofde van La Prairie, in een zoektocht naar tijdloze schoonheid en oneindige luxe, gaat la prairie verder dan gewone huidverzorging door veroudering daar aan te pakken waar het begint. onze uitzonderlijke cellulaire crèmes, serums, behandelingen en collecties presteren allemaal met ongeëvenaarde verfijning en resultaten. deze toewijding aan uitzonderlijke huidverzorgingsbehandelingen heeft la prairie tot keuze gemaakt van de werelds meest veeleisende vrouwen. ervaar de belofte van tijdloze schoonheid.


De Legende van La Prairie
het begon allemaal met een zoektocht naar tijdloze schoonheid, de primaire missie van de clinique la prairie in montreux, zwitserland, en de inspiratie voor onze revolutionaire huidverzorgingsformules. als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen heeft la prairie altijd gebruik gemaakt van ingrediënten die zowel zeldzaam als heilzaam zijn. nu, met de modernste biotechnologie en ons gepatenteerde cellulaire complex, zijn de formules de meest luxueuze op aarde geworden.

De Wetenschap van Luxe 
Het exclusieve Cellulaire Complex als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen en met de allermodernste biotechnologie, bevindt het cellulaire onderzoek van laboratoires la prairie zich in het hart van een revolutie in huidverzorging. ons exclusieve cellulaire complex is een gepatenteerde formule die het metabolisme van de huid activeert en de tekenen van veroudering vertraagt. deze doorbraak verbetert de mogelijkheid van huidcellen om te overleven en bevordert het natuurlijke verdedigingssysteem van de huid.

SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden
    Gerelateerde begrippen