La Prairie Switzerland La Prairie Swiss Ice Crystal Cellular Serum

La Prairie Switzerland

La Prairie Swiss Ice Crystal Cellular Serum


Bestelnummer:
168414

Barcode:
7611773059718

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
1 a 2 Werkdagen

Productstatus:
Direct Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
30 ml
Normale prijs
€ 301.99
Aanbieding
226.49
Productinformatie
Het Cellular Swiss Ice Crystal Serum van La Prairie is de eerste essentiële stap in het huidverzorgingsritueel om tijd te snel af te zijn en uw schoonheid te behouden. Cellular Swiss Ice Crystal is een zijdeachtig, verzorgend serum en haalt zijn kracht uit een innovatief mengsel van geavanceerde Zwitserse wetenschap en de mysteries van de natuur als het gaat om veerkracht en een lang leven. De huid voelt direct gehydrateerd, gekalmeerd, vernieuwd en opgefrist aan. De huid is klaar om zich te beschermen tegen stress, dagelijkse invloeden van buitenaf en zelfs de tijd zelf. Fijne lijntjes, droogheid en dofheid lijken te verdwijnen.
 Over La Prairie
La Prairie

De Beloofde van La Prairie, in een zoektocht naar tijdloze schoonheid en oneindige luxe, gaat la prairie verder dan gewone huidverzorging door veroudering daar aan te pakken waar het begint. onze uitzonderlijke cellulaire crèmes, serums, behandelingen en collecties presteren allemaal met ongeëvenaarde verfijning en resultaten. deze toewijding aan uitzonderlijke huidverzorgingsbehandelingen heeft la prairie tot keuze gemaakt van de werelds meest veeleisende vrouwen. ervaar de belofte van tijdloze schoonheid.


De Legende van La Prairie
het begon allemaal met een zoektocht naar tijdloze schoonheid, de primaire missie van de clinique la prairie in montreux, zwitserland, en de inspiratie voor onze revolutionaire huidverzorgingsformules. als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen heeft la prairie altijd gebruik gemaakt van ingrediënten die zowel zeldzaam als heilzaam zijn. nu, met de modernste biotechnologie en ons gepatenteerde cellulaire complex, zijn de formules de meest luxueuze op aarde geworden.

De Wetenschap van Luxe 
Het exclusieve Cellulaire Complex als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen en met de allermodernste biotechnologie, bevindt het cellulaire onderzoek van laboratoires la prairie zich in het hart van een revolutie in huidverzorging. ons exclusieve cellulaire complex is een gepatenteerde formule die het metabolisme van de huid activeert en de tekenen van veroudering vertraagt. deze doorbraak verbetert de mogelijkheid van huidcellen om te overleven en bevordert het natuurlijke verdedigingssysteem van de huid.

SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden