La Prairie Switzerland La Prairie Cellular Swiss Ice Crystal Emulsion Lightweight

La Prairie Switzerland

La Prairie Cellular Swiss Ice Crystal Emulsion Lightweight


Bestelnummer:
139884

Barcode:
7611773048323

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
2 werkdagen

Productstatus:
Direct Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
50 ml
Normale prijs
€ 318.15
Aanbieding
238.61
Productinformatie

La Prairie Swiss Ice Crystal  Emulsion

Net als een uitbarsting van veerkrachtige jeugdigheid omhult deze vederlichte emulsie de huid met een sluier die haar een nieuwe impuls geeft. Cellular Swiss Ice Crystal Emulsion van La Prairie is een rijkelijk hydraterende moisturizer geformuleerd met een luchtige textuur en een nieuwe, krachtige werking.

Cellular Swiss Ice Crystal Emulsion is voor diegenen die voorkeur geven aan een lichte emulsie overdag of voor hen die liever alleen 's nachts een meer verzachtende crème willen gebruiken. Daarnaast is het een perfecte aanvulling voor gebruik in warmere, vochtigere klimaten als dag- én nachtverzorgingsproduct dat de huid hydrateert en krachtige leeftijdsvertragende huidverzorging biedt 24 uur per dag.

De emulsie verleent de huid alle voordelen van het Swiss Ice Crystal Complex. Daarnaast versterkt het ingrediënt saponaria pumila de veerkracht van de huid en verbetert het het aanpassingsvermogen. Cellular Swiss Ice Crystal Emulsion biedt krachtige uitstralingsherstellende voordelen door middel van een nieuw plantaardig ingrediënt dat de bovenste lagen van de huid stimuleert voor een egalere teint. Boordevol verborgen micropigmenten die het licht vangen waardoor uw teint er direct weer levendig uit ziet.

Daarnaast bevat de formule opvullende ingrediënten, een weefselondersteunende huidmatrix, stamcelextract van coffea bengalensis (soort koffieboon), pentapeptide-34 en vitaminen C en E. De weefselondersteunende huidmatrix stimuleert de stevigheid van de huid. Coffea bengalensis biedt krachtige opvullende en hydraterende voordelen, verleent energie en heeft een antioxidant werking. Pentapeptide-34 revitaliseert de huid en vitaminen C en E bieden een aanvullende antioxidant werking.
 Over La Prairie
La Prairie

De Beloofde van La Prairie, in een zoektocht naar tijdloze schoonheid en oneindige luxe, gaat la prairie verder dan gewone huidverzorging door veroudering daar aan te pakken waar het begint. onze uitzonderlijke cellulaire crèmes, serums, behandelingen en collecties presteren allemaal met ongeëvenaarde verfijning en resultaten. deze toewijding aan uitzonderlijke huidverzorgingsbehandelingen heeft la prairie tot keuze gemaakt van de werelds meest veeleisende vrouwen. ervaar de belofte van tijdloze schoonheid.


De Legende van La Prairie
het begon allemaal met een zoektocht naar tijdloze schoonheid, de primaire missie van de clinique la prairie in montreux, zwitserland, en de inspiratie voor onze revolutionaire huidverzorgingsformules. als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen heeft la prairie altijd gebruik gemaakt van ingrediënten die zowel zeldzaam als heilzaam zijn. nu, met de modernste biotechnologie en ons gepatenteerde cellulaire complex, zijn de formules de meest luxueuze op aarde geworden.

De Wetenschap van Luxe 
Het exclusieve Cellulaire Complex als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen en met de allermodernste biotechnologie, bevindt het cellulaire onderzoek van laboratoires la prairie zich in het hart van een revolutie in huidverzorging. ons exclusieve cellulaire complex is een gepatenteerde formule die het metabolisme van de huid activeert en de tekenen van veroudering vertraagt. deze doorbraak verbetert de mogelijkheid van huidcellen om te overleven en bevordert het natuurlijke verdedigingssysteem van de huid.

SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden