La Prairie Switzerland La Prairie Cellular Swiss Ice Crystal Dry Oil

La Prairie Switzerland

La Prairie Cellular Swiss Ice Crystal Dry Oil

Beoordeling van: 1 klanten

5/5


Bestelnummer:
68688

Barcode:
7611773038478

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
2 werkdagen

Productstatus:
Direct Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
30 ml
Normale prijs
€ 318.15
Aanbieding
238.61
Productinformatie

 La Prairie Swiss Ice Crystal Dry Oil 

Transparante, vochtbindende behandelingsolie.
Swiss Ice Crystal Dryoil, een Droge, lichtgewicht olie helpt de huid zich aan te passen en te acclimatiseren bij extreme milieustress terwijl het uw andere huidverzorging stimuleert en versterkt.

Deze transparante, gewichtloze droge olie wordt direct één met uw huid. Deze olie helpt de natuurlijke lipidebarrièrefunctie van de huid te ondersteunen. Door middel van een mix van zeldzame en pure oliën in het Swiss Ice Crystal Complex wordt de vochtbalans van de huid op peil gehouden, langer dan ooit voor mogelijk werd gehouden. Uw huid zal stralen en er glad en als herboren uitzien.

Swiss Ice Crystal Dry Oil is een gewichtloze droge olie wordt direct één met uw huid. Het helpt de natuurlijke lipidebarrièrefunctie van de huid te ondersteunen, en een combinatie van zeldzame en pure oliën in het Swiss Ice Crystal Complex sluit vocht in uw huid in, langer dan ooit voor mogelijk werd gehouden. Uw huid zal stralen en er glad en als herboren uitzien

Gebruiksadvies:
’s Ochtends/’s avonds. Na reiniging en tonifiëren, aanbrengen op gezicht, hals en decolleté. Vermijd de oogcontouren. Kan zelfstandig gebruikt worden of vermeng 1-2 druppels met vochtinbrengende crème of emulsie op de palm van de hand alvorens het aan te brengen, voor verbeterde hydraterende elementen van de moisturizer. Kan gebruikt worden op serum, maar dan wel vermengd met een moisturizer.

Voordelen:
1.) bouwt de weerstand van de huid op tegen dagelijkse, huidverouderende stress
2.) helpt de vochtbarrière van de huid opnieuw op te bouwen om vochtverlies te voorkomen
3.)kalmeert, verzacht en beschermt
 Over La Prairie
La Prairie

De Beloofde van La Prairie, in een zoektocht naar tijdloze schoonheid en oneindige luxe, gaat la prairie verder dan gewone huidverzorging door veroudering daar aan te pakken waar het begint. onze uitzonderlijke cellulaire crèmes, serums, behandelingen en collecties presteren allemaal met ongeëvenaarde verfijning en resultaten. deze toewijding aan uitzonderlijke huidverzorgingsbehandelingen heeft la prairie tot keuze gemaakt van de werelds meest veeleisende vrouwen. ervaar de belofte van tijdloze schoonheid.


De Legende van La Prairie
het begon allemaal met een zoektocht naar tijdloze schoonheid, de primaire missie van de clinique la prairie in montreux, zwitserland, en de inspiratie voor onze revolutionaire huidverzorgingsformules. als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen heeft la prairie altijd gebruik gemaakt van ingrediënten die zowel zeldzaam als heilzaam zijn. nu, met de modernste biotechnologie en ons gepatenteerde cellulaire complex, zijn de formules de meest luxueuze op aarde geworden.

De Wetenschap van Luxe 
Het exclusieve Cellulaire Complex als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen en met de allermodernste biotechnologie, bevindt het cellulaire onderzoek van laboratoires la prairie zich in het hart van een revolutie in huidverzorging. ons exclusieve cellulaire complex is een gepatenteerde formule die het metabolisme van de huid activeert en de tekenen van veroudering vertraagt. deze doorbraak verbetert de mogelijkheid van huidcellen om te overleven en bevordert het natuurlijke verdedigingssysteem van de huid.

SocialReviews
Reacties (1)
Bekijk alle 1 reacties...
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
1 beoordelingen

100

0

0

0

0

Likes van Facebook vrienden