La Prairie Switzerland La Prairie Gradual Tanning Lotion Face en Body

La Prairie Switzerland

La Prairie Gradual Tanning Lotion Face en Body


Bestelnummer:
64009

Barcode:
7611773009621

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
2 Werkdag

Productstatus:
Beperkt Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
180 ml
Normale prijs
€ 81.81
Aanbieding
61.81
Productinformatie

La Prairie Gradual Tanning Lotion Face/Body


Laboratoires La Prairie gaat terug tot de beroemde Clinique La Prairie in Montreux, Zwitserland. Al meer dan een halve eeuw is de Clinique de pionier van cellulaire antiverouderingstherapie. Inmiddels heeft de kliniek haar unieke innovaties met duizenden bezoekers van over de gehele wereld gedeeld. Sinds 1982 maken de Laboratoires La Prairie uit Zwitserland geen deel meer uit van de Clinique La Prairie, maar werd het bedrijf de geboorteplaats van buitengewoon effectieve producten die helpen het huidverouderingsproces onder controle te houden. La Prairie Switzerland is beroemd vanwege de wetenschappelijke integriteit van haar producten en haar ongeëvenaard streven naar perfectie.

Deze verzorgende self-tanner van La Prairie zorgt gedurende een langere periode voor een egale, natuurlijke kleur. Een mooie gouden gloed.

Een lichtgewicht, vetvrije crème met een subtiele, frisse geur, het perfecte zelfbruinende product voor iedere dag van het jaar.


Eigenschappen

  • Geeft een natuurlijk bruine huid met een goudachtige gloed, die er niet kunstmatig uitziet
  • toont een egale kleur zonder strepen
  • Diepe, langdurige hydratatie, terwijl het de huid kalmeert
  • Shea Butter verzacht en hydrateert de huid.


Applicatie

Het zachte, opgaande bewegingen direct op de gereinigde en geexfolieërde huid aanbrengen. De handen direct na gebruik wassen. Contact met de kleding vermijden tot het product volledig in de huid is opgenomen. Eén uur wachten met zwemmen of douchen. Opnieuw aanbrengen tot het gewenste effect is bereikt. Voor het beste resultaat tenminste 8 uur tussen de volgende applicatie aanhouden.

 
 Over La Prairie
La Prairie

De Beloofde van La Prairie, in een zoektocht naar tijdloze schoonheid en oneindige luxe, gaat la prairie verder dan gewone huidverzorging door veroudering daar aan te pakken waar het begint. onze uitzonderlijke cellulaire crèmes, serums, behandelingen en collecties presteren allemaal met ongeëvenaarde verfijning en resultaten. deze toewijding aan uitzonderlijke huidverzorgingsbehandelingen heeft la prairie tot keuze gemaakt van de werelds meest veeleisende vrouwen. ervaar de belofte van tijdloze schoonheid.


De Legende van La Prairie
het begon allemaal met een zoektocht naar tijdloze schoonheid, de primaire missie van de clinique la prairie in montreux, zwitserland, en de inspiratie voor onze revolutionaire huidverzorgingsformules. als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen heeft la prairie altijd gebruik gemaakt van ingrediënten die zowel zeldzaam als heilzaam zijn. nu, met de modernste biotechnologie en ons gepatenteerde cellulaire complex, zijn de formules de meest luxueuze op aarde geworden.

De Wetenschap van Luxe 
Het exclusieve Cellulaire Complex als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen en met de allermodernste biotechnologie, bevindt het cellulaire onderzoek van laboratoires la prairie zich in het hart van een revolutie in huidverzorging. ons exclusieve cellulaire complex is een gepatenteerde formule die het metabolisme van de huid activeert en de tekenen van veroudering vertraagt. deze doorbraak verbetert de mogelijkheid van huidcellen om te overleven en bevordert het natuurlijke verdedigingssysteem van de huid.

SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden