La Prairie Switzerland La Prairie Skin Caviar Luxe Cream Sheer

La Prairie Switzerland

La Prairie Skin Caviar Luxe Cream Sheer


Bestelnummer:
180210

Barcode:
7611773081597

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
1 a 2 Werkdagen

Productstatus:
Direct Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
50 ml
Normale prijs
€ 484.80
Aanbieding
363.60
Productinformatie
La Prairie Skin Cviar Luxe Cream Sheer

De erfenis van Skin Caviar is legendarisch. Nu presenteert het luxueuze kaviaarproduct van La Prairie zich als een sensuele, lichte crème - rustgevend voor de zintuigen, zorgzaam voor de huid. Met een kostbaar kaviaarextract en het exclusieve Cellular Complex van La Prairie, laat de Skin Caviar Luxe Cream Sheer uw huid stevig en fantastisch fris achter. Fijne lijnen en rimpels lijken verminderd en de elasticiteit van de huid wordt specifiek bevorderd.

Gebruik:
Breng 's morgens en / of' s avonds aan na reiniging en toning. Verspreid met vingertoppen over gezicht, hals en decolleté. Vermijd oogcontact. Laat de crème volledig doordringen. Voor de beste resultaten, breng het gewenste La Prairie-serum van tevoren aan.
 Over La Prairie
La Prairie

De Beloofde van La Prairie, in een zoektocht naar tijdloze schoonheid en oneindige luxe, gaat la prairie verder dan gewone huidverzorging door veroudering daar aan te pakken waar het begint. onze uitzonderlijke cellulaire crèmes, serums, behandelingen en collecties presteren allemaal met ongeëvenaarde verfijning en resultaten. deze toewijding aan uitzonderlijke huidverzorgingsbehandelingen heeft la prairie tot keuze gemaakt van de werelds meest veeleisende vrouwen. ervaar de belofte van tijdloze schoonheid.


De Legende van La Prairie
het begon allemaal met een zoektocht naar tijdloze schoonheid, de primaire missie van de clinique la prairie in montreux, zwitserland, en de inspiratie voor onze revolutionaire huidverzorgingsformules. als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen heeft la prairie altijd gebruik gemaakt van ingrediënten die zowel zeldzaam als heilzaam zijn. nu, met de modernste biotechnologie en ons gepatenteerde cellulaire complex, zijn de formules de meest luxueuze op aarde geworden.

De Wetenschap van Luxe 
Het exclusieve Cellulaire Complex als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen en met de allermodernste biotechnologie, bevindt het cellulaire onderzoek van laboratoires la prairie zich in het hart van een revolutie in huidverzorging. ons exclusieve cellulaire complex is een gepatenteerde formule die het metabolisme van de huid activeert en de tekenen van veroudering vertraagt. deze doorbraak verbetert de mogelijkheid van huidcellen om te overleven en bevordert het natuurlijke verdedigingssysteem van de huid.

SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden
    Andere producten van deze merklijn