La Prairie Switzerland La Prairie Skin Caviar Luxe Eye Lift Cream

La Prairie Switzerland

La Prairie Skin Caviar Luxe Eye Lift Cream


Bestelnummer:
58497

Barcode:
7611773188746

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
2 werkdagen

Productstatus:
Beperkt Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
20 ml
Normale prijs
€ 329.26
Aanbieding
246.94
Productinformatie

La Prairie Caviar Eye Lift Cream


Laboratoires La Prairie gaat terug tot de beroemde Clinique La Prairie in Montreux, Zwitserland. Al meer dan een halve eeuw is de Clinique de pionier van cellulaire antiverouderingstherapie. Inmiddels heeft de kliniek haar unieke innovaties met duizenden bezoekers van over de gehele wereld gedeeld. Sinds 1982 maken de Laboratoires La Prairie uit Zwitserland geen deel meer uit van de Clinique La Prairie, maar werd het bedrijf de geboorteplaats van buitengewoon effectieve producten die helpen het huidverouderingsproces onder controle te houden. La Prairie Switzerland is beroemd vanwege de wetenschappelijke integriteit van haar producten en haar ongeëvenaard streven naar perfectie.

Deze luxe, multifunctionele La Prairie Eye lifting crème is de ultieme Caviar anti-agingbehandeling voor de gevoelige huid rondom de ogen. Uw huid wordt niet alleen voortdurend gehydrateerd, maar de zeven meest voorkomende tekenen van gezichtsveroudering worden ook aangepakt.

Fijne lijntjes en rimpeltjes worden effectief vervaagd, verslapte huid als gevolg van verlies aan elasticiteit wordt verminderd, de stevigheid wordt verbeterd, het gevoel van zwellingen en donkere kringen onder de ogen wordt verlicht en droge huid wordt verzacht.

De liftende, verhelderende werking is ongeëvenaard.

Eigenschappen

  • Liftende werking, verbetert de teint en stevigheid van de huid rondom de ogen
  • Helpt intern vocht in te sluiten, waardoor uitdroging wordt voorkomen
  • Helpt het gevoel van gezwollen ogen en donkere kringen onder de ogen te verminderen
  • Ontspant direct expressielijntjes en helpt de dichtheid van collageen te vergroten


Applicatie

Verwarm een beetje van het product tussen uw vingertoppen om de essentiële bestanddelen te activeren. Breng zachtjes aan op de huid onder uw ogen, ga verder naar het ooglid, de wenkbrauw en de huid tussen de wenkbrauwen.

 
 Over La Prairie
La Prairie

De Beloofde van La Prairie, in een zoektocht naar tijdloze schoonheid en oneindige luxe, gaat la prairie verder dan gewone huidverzorging door veroudering daar aan te pakken waar het begint. onze uitzonderlijke cellulaire crèmes, serums, behandelingen en collecties presteren allemaal met ongeëvenaarde verfijning en resultaten. deze toewijding aan uitzonderlijke huidverzorgingsbehandelingen heeft la prairie tot keuze gemaakt van de werelds meest veeleisende vrouwen. ervaar de belofte van tijdloze schoonheid.


De Legende van La Prairie
het begon allemaal met een zoektocht naar tijdloze schoonheid, de primaire missie van de clinique la prairie in montreux, zwitserland, en de inspiratie voor onze revolutionaire huidverzorgingsformules. als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen heeft la prairie altijd gebruik gemaakt van ingrediënten die zowel zeldzaam als heilzaam zijn. nu, met de modernste biotechnologie en ons gepatenteerde cellulaire complex, zijn de formules de meest luxueuze op aarde geworden.

De Wetenschap van Luxe 
Het exclusieve Cellulaire Complex als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen en met de allermodernste biotechnologie, bevindt het cellulaire onderzoek van laboratoires la prairie zich in het hart van een revolutie in huidverzorging. ons exclusieve cellulaire complex is een gepatenteerde formule die het metabolisme van de huid activeert en de tekenen van veroudering vertraagt. deze doorbraak verbetert de mogelijkheid van huidcellen om te overleven en bevordert het natuurlijke verdedigingssysteem van de huid.

SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden