La Prairie Switzerland La Prairie Skin Caviar Luxe Cream Premier

La Prairie Switzerland

La Prairie Skin Caviar Luxe Cream Premier


Bestelnummer:
180211

Barcode:
7611773081535

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
1 a 2 Werkdagen

Productstatus:
Beperkt Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
100 ml
Normale prijs
€ 868.60
Aanbieding
608.02
Productinformatie
La Prairie Skin Caviar Luxe Cream Premier

Pure verwennerij in een ongekende dimensie: in een poging om bijzonder verzachtende huidverzorging te creëren, onthulde La Prairie 30 jaar geleden de unieke zorgkenmerken van kaviaar aan de wereld. Na jaren van onderzoek, gebaseerd op ervaring met het luxe ingrediënt, vindt La Prairie Caviar opnieuw uit met Caviar Premier: een ongekende dimensie van kalmerende verwennerij voor alle zintuigen, in combinatie met een buitengewoon anti-aging effect.

Het actieve ingrediënt Caviar Premier is verrukkelijk met zijn rijke ingrediënten. De baanbrekende kaviaarwetenschap van La Prairie verrijkt het natuurlijke kaviaarextract met essentiële kaviaarcomponenten die worden geproduceerd door bio-engineering en die lange tijd niet geïsoleerd konden worden. Nu is het wederom gelukt de prestatielimieten te overschrijden en nog beter gebruik te maken van het potentieel van kaviaar.

Verrijkt met dit innovatieve kaviaar ingrediënt is Skin Caviar Luxe Cream een waar genot voor de zintuigen en levert opmerkelijke resultaten op. Deze luxe crème combineert Caviar Premier met het exclusieve Cellular Complex van La Prairie. Het resultaat: een formule met een uniek verstevigend effect. 
 Over La Prairie
La Prairie

De Beloofde van La Prairie, in een zoektocht naar tijdloze schoonheid en oneindige luxe, gaat la prairie verder dan gewone huidverzorging door veroudering daar aan te pakken waar het begint. onze uitzonderlijke cellulaire crèmes, serums, behandelingen en collecties presteren allemaal met ongeëvenaarde verfijning en resultaten. deze toewijding aan uitzonderlijke huidverzorgingsbehandelingen heeft la prairie tot keuze gemaakt van de werelds meest veeleisende vrouwen. ervaar de belofte van tijdloze schoonheid.


De Legende van La Prairie
het begon allemaal met een zoektocht naar tijdloze schoonheid, de primaire missie van de clinique la prairie in montreux, zwitserland, en de inspiratie voor onze revolutionaire huidverzorgingsformules. als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen heeft la prairie altijd gebruik gemaakt van ingrediënten die zowel zeldzaam als heilzaam zijn. nu, met de modernste biotechnologie en ons gepatenteerde cellulaire complex, zijn de formules de meest luxueuze op aarde geworden.

De Wetenschap van Luxe 
Het exclusieve Cellulaire Complex als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen en met de allermodernste biotechnologie, bevindt het cellulaire onderzoek van laboratoires la prairie zich in het hart van een revolutie in huidverzorging. ons exclusieve cellulaire complex is een gepatenteerde formule die het metabolisme van de huid activeert en de tekenen van veroudering vertraagt. deze doorbraak verbetert de mogelijkheid van huidcellen om te overleven en bevordert het natuurlijke verdedigingssysteem van de huid.

SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden
    Andere producten van deze merklijn