La Prairie Switzerland La Prairie Skin Caviar Liquid Lift

La Prairie Switzerland

La Prairie Skin Caviar Liquid Lift

Beoordeling van: 1 klanten

3/5


Bestelnummer:
64477

Barcode:
7611773019187

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
3 tot 10 Werkdagen

Productstatus:
Direct Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
50 ml
Normale prijs
€ 546.41
Aanbieding
409.81
Productinformatie

La Prairie Skin Caviar Liquid Lift


Laboratoires La Prairie gaat terug tot de beroemde Clinique La Prairie in Montreux, Zwitserland. Al meer dan een halve eeuw is de Clinique de pionier van cellulaire antiverouderingstherapie. Inmiddels heeft de kliniek haar unieke innovaties met duizenden bezoekers van over de gehele wereld gedeeld. Sinds 1982 maken de Laboratoires La Prairie uit Zwitserland geen deel meer uit van de Clinique La Prairie, maar werd het bedrijf de geboorteplaats van buitengewoon effectieve producten die helpen het huidverouderingsproces onder controle te houden. La Prairie Switzerland is beroemd vanwege de wetenschappelijke integriteit van haar producten en haar ongeëvenaard streven naar perfectie.

Skin Caviar Liquid Lift, een leeftijdtrotserend serum, is toegevoegd aan de legendarische Skin Caviar Collection. Met slechts één druppel lift en verstevigt u uw huid voor een langdurig aanspannend effect. Met de beste eigenschappen van onze Skin Caviar Parels, de absolute essentie van versteviging, bevat deze moderne, geavanceerde formule de wetenschappelijke ontwikkelingen die dit fenomeen mogelijk maken.

Schade aan de huid verdwijnt, omdat de huidige cellen worden vernieuwd en nieuwe cellen een superboost krijgen, gevoed en beschermd worden. Uw huid ziet er gelift en strak uit. Skin Caviar Liquid Lift is de belichaming van wetenschap en luxe in, de ware aard van de Skin Caviar Collection.


Eigenschappen

  • Lift en verstevigt de huidstructuur
  • Beschermt en herstelt de epidermale stamcelfunctie
  • Voorkomt  het ontstaan en verdiepen van fijne lijntjes en rimpeltjes
  • Hydrateert, voedt en beschermt


Applicatie

Verwijder de dop. Druk op de activator en schud krachtig met de flacon om het product goed te mengen. Pomp één of twee druppels op uw handpalm. Breng het product met de vingertoppen aan op uw gezicht en hals. Vermijd aanraking met uw ogen.
Voor het beste resultaat laat u het serum op de huid drogen voor u een ander product aanbrengt.

Na de eerste behandeling brengt u het product 's ochtends en 's avonds aan.
Gebruik daarna Skin Caviar Luxe Cream, Extrait of Skin Caviar Firming Complex of een andere vochtinbrengende crème naar keuze.


 
 Over La Prairie
La Prairie

De Beloofde van La Prairie, in een zoektocht naar tijdloze schoonheid en oneindige luxe, gaat la prairie verder dan gewone huidverzorging door veroudering daar aan te pakken waar het begint. onze uitzonderlijke cellulaire crèmes, serums, behandelingen en collecties presteren allemaal met ongeëvenaarde verfijning en resultaten. deze toewijding aan uitzonderlijke huidverzorgingsbehandelingen heeft la prairie tot keuze gemaakt van de werelds meest veeleisende vrouwen. ervaar de belofte van tijdloze schoonheid.


De Legende van La Prairie
het begon allemaal met een zoektocht naar tijdloze schoonheid, de primaire missie van de clinique la prairie in montreux, zwitserland, en de inspiratie voor onze revolutionaire huidverzorgingsformules. als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen heeft la prairie altijd gebruik gemaakt van ingrediënten die zowel zeldzaam als heilzaam zijn. nu, met de modernste biotechnologie en ons gepatenteerde cellulaire complex, zijn de formules de meest luxueuze op aarde geworden.

De Wetenschap van Luxe 
Het exclusieve Cellulaire Complex als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen en met de allermodernste biotechnologie, bevindt het cellulaire onderzoek van laboratoires la prairie zich in het hart van een revolutie in huidverzorging. ons exclusieve cellulaire complex is een gepatenteerde formule die het metabolisme van de huid activeert en de tekenen van veroudering vertraagt. deze doorbraak verbetert de mogelijkheid van huidcellen om te overleven en bevordert het natuurlijke verdedigingssysteem van de huid.

SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
1 beoordelingen

0

0

100

0

0

Likes van Facebook vrienden
    Andere producten van deze merklijn