La Prairie Switzerland La Prairie Skin Caviar Directe MiniLift Pearls

La Prairie Switzerland

La Prairie Skin Caviar Directe MiniLift Pearls


Bestelnummer:
109397

Barcode:
7611773235792

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
2 werkdagen

Productstatus:
Beperkt Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
50 ml
Normale prijs
€ 221.00
Aanbieding
139.00
Productinformatie

La Prairie Skin Caviar Directe MiniLift Pearls

Directe minilift combineert energieverlenende vitaminen, bevochtigingsmiddelen en verzachters in kaviaarachtige bolletjes. 

Gebruik dit product wanneer de teint, textuur en uitstraling van uw huid een directe oppepper nodig hebben. De glimmende “kaviaarparels” zijn niet alleen het luxe visitekaartje van La Prairie, maar ze geven ook een hoge concentratie van kaviaar afgeleide energie af wanneer u het product op uw huid aanbrengt. Uw huid wordt direct geëgaliseerd en verstevigd, gaat stralen en lijkt een miraculeuze transformatie te zijn ondergaan.
 Over La Prairie
La Prairie

De Beloofde van La Prairie, in een zoektocht naar tijdloze schoonheid en oneindige luxe, gaat la prairie verder dan gewone huidverzorging door veroudering daar aan te pakken waar het begint. onze uitzonderlijke cellulaire crèmes, serums, behandelingen en collecties presteren allemaal met ongeëvenaarde verfijning en resultaten. deze toewijding aan uitzonderlijke huidverzorgingsbehandelingen heeft la prairie tot keuze gemaakt van de werelds meest veeleisende vrouwen. ervaar de belofte van tijdloze schoonheid.


De Legende van La Prairie
het begon allemaal met een zoektocht naar tijdloze schoonheid, de primaire missie van de clinique la prairie in montreux, zwitserland, en de inspiratie voor onze revolutionaire huidverzorgingsformules. als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen heeft la prairie altijd gebruik gemaakt van ingrediënten die zowel zeldzaam als heilzaam zijn. nu, met de modernste biotechnologie en ons gepatenteerde cellulaire complex, zijn de formules de meest luxueuze op aarde geworden.

De Wetenschap van Luxe 
Het exclusieve Cellulaire Complex als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen en met de allermodernste biotechnologie, bevindt het cellulaire onderzoek van laboratoires la prairie zich in het hart van een revolutie in huidverzorging. ons exclusieve cellulaire complex is een gepatenteerde formule die het metabolisme van de huid activeert en de tekenen van veroudering vertraagt. deze doorbraak verbetert de mogelijkheid van huidcellen om te overleven en bevordert het natuurlijke verdedigingssysteem van de huid.

SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden
    Andere producten van deze merklijn