La Prairie Switzerland La Prairie Skin Caviar Concealer Foundation SPF15  Almond Beige

La Prairie Switzerland

La Prairie Skin Caviar Concealer Foundation SPF15 Almond Beige


Bestelnummer:
181961

Barcode:
7611773082235

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
2 werkdagen

Productstatus:
Direct Voorradig
In winkelwagen
Inhoud:
30 ml
Normale prijs
€ 229.27
Aanbieding
171.95
Productinformatie
La Prairie Skin Caviar Concealer Foundation SPF15 Almond Beige

Skin Caviar Concealer Foundation SPF15 van La Prairie is een deel luxe foundation (30ml), het andere deel een concealer (2ml) van professionele kwaliteit, nu verpakt in de iconische kaviaarblauwe kleur. Skin Caviar Concealer Foundation SPF 15 is alles wat u nodig heeft voor een egale, natuurlijke uitstraling in een prachtige flacon.

Skin Caviar Concealer Foundation SPF 15 is een perfecte combinatie van kleur en verzorging en biedt direct een egale uitstraling zodra het aangebracht wordt op de huid. De luxueuze lichtgewicht formule, verrijkt met een nieuwe peptide voor verbeterde stevigheid en elasticiteit, zorgt voor een natuurlijk egale uitstraling en hydrateert de huid met een dauwachtig resultaat. In de dop zit een perfect bijpassende concealer van professionele kwaliteit. Het camoufleert donkere kringen onder de ogen en andere onvolkomenheden. Beide formules ondersteunen de versteviging van de huid door middel van het legendarische kaviaarextract en helpt de huid te beschermen tegen verouderende factoren.

 Over La Prairie
La Prairie

De Beloofde van La Prairie, in een zoektocht naar tijdloze schoonheid en oneindige luxe, gaat la prairie verder dan gewone huidverzorging door veroudering daar aan te pakken waar het begint. onze uitzonderlijke cellulaire crèmes, serums, behandelingen en collecties presteren allemaal met ongeëvenaarde verfijning en resultaten. deze toewijding aan uitzonderlijke huidverzorgingsbehandelingen heeft la prairie tot keuze gemaakt van de werelds meest veeleisende vrouwen. ervaar de belofte van tijdloze schoonheid.


De Legende van La Prairie
het begon allemaal met een zoektocht naar tijdloze schoonheid, de primaire missie van de clinique la prairie in montreux, zwitserland, en de inspiratie voor onze revolutionaire huidverzorgingsformules. als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen heeft la prairie altijd gebruik gemaakt van ingrediënten die zowel zeldzaam als heilzaam zijn. nu, met de modernste biotechnologie en ons gepatenteerde cellulaire complex, zijn de formules de meest luxueuze op aarde geworden.

De Wetenschap van Luxe 
Het exclusieve Cellulaire Complex als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen en met de allermodernste biotechnologie, bevindt het cellulaire onderzoek van laboratoires la prairie zich in het hart van een revolutie in huidverzorging. ons exclusieve cellulaire complex is een gepatenteerde formule die het metabolisme van de huid activeert en de tekenen van veroudering vertraagt. deze doorbraak verbetert de mogelijkheid van huidcellen om te overleven en bevordert het natuurlijke verdedigingssysteem van de huid.

SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden