La Prairie Switzerland La Prairie Life Threads Gold Eau de Parfum Spray

La Prairie Switzerland

La Prairie Life Threads Gold Eau de Parfum Spray


Bestelnummer:
60320

Barcode:
7611773152716

Altijd de
beste prijs!

Levertijd:
3 tot 10 Werkdagen

Productstatus:
In bestelling
In winkelwagen
Inhoud:
50 ml
Normale prijs
€ 101.00
Aanbieding
80.00
Productinformatie

Life Threads Gold Eau de Parfum van La Prairie

De complexe geur van Life Threads Gold verleidt met uitzonderlijke, pittige bloemengeuren, de zoetheid van de verboden vrucht en een luxueuze decadentie. Dompel onder in zonverwarmde pruim en mandarijn omhuld door weelderige specerijen en mirre, zinspelend op exotische plaatsen en een gouden warmte uitstralend met dit eau de parfum van La Prairie.
De topnoot bevat Chinese pruim, kruidnagel en mandarijn. Het hart bestaat uit exotische peper, kaneelbast, koriander, sensuele roos, lelietje-van-dalen en ylang-ylang. De basis is een combinatie van keizerlijke wierook, vanille, patchouli, gouden mirre en cederhout. 
 Over La Prairie
La Prairie

De Beloofde van La Prairie, in een zoektocht naar tijdloze schoonheid en oneindige luxe, gaat la prairie verder dan gewone huidverzorging door veroudering daar aan te pakken waar het begint. onze uitzonderlijke cellulaire crèmes, serums, behandelingen en collecties presteren allemaal met ongeëvenaarde verfijning en resultaten. deze toewijding aan uitzonderlijke huidverzorgingsbehandelingen heeft la prairie tot keuze gemaakt van de werelds meest veeleisende vrouwen. ervaar de belofte van tijdloze schoonheid.


De Legende van La Prairie
het begon allemaal met een zoektocht naar tijdloze schoonheid, de primaire missie van de clinique la prairie in montreux, zwitserland, en de inspiratie voor onze revolutionaire huidverzorgingsformules. als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen heeft la prairie altijd gebruik gemaakt van ingrediënten die zowel zeldzaam als heilzaam zijn. nu, met de modernste biotechnologie en ons gepatenteerde cellulaire complex, zijn de formules de meest luxueuze op aarde geworden.

De Wetenschap van Luxe 
Het exclusieve Cellulaire Complex als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen en met de allermodernste biotechnologie, bevindt het cellulaire onderzoek van laboratoires la prairie zich in het hart van een revolutie in huidverzorging. ons exclusieve cellulaire complex is een gepatenteerde formule die het metabolisme van de huid activeert en de tekenen van veroudering vertraagt. deze doorbraak verbetert de mogelijkheid van huidcellen om te overleven en bevordert het natuurlijke verdedigingssysteem van de huid.

SocialReviews
Nog geen reacties
Reageren...
Beoordelingen

Beoordelingen van Style4 klanten
0 beoordelingen

Likes van Facebook vrienden
    Gerelateerde begrippen